FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mititelu a fentat Fiscul! » Craiova a primit banii din drepturile TV şi a plătit jucătorii

Articol de , - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Patronul Craiovei l-a convins pe Dragomir să vireze în conturile Ştiinţei banii din drepturile TV, de unde vor pleca spre salarii, Fiscul rămînînd cu ochii în soare.


Adrian Mititelu a organizat ieri un "comando", iar la finalul zilei s-a ales cu cei 400.000 de euro din drepturile TV. Patronul oltean intrase în alertă după ce Dumitru Dragomir l-a informat că e posibil să vireze suma direct în conturile Fiscului, unde Mititelu datorează două milioane de euro.

Speriat că s-ar putea să piardă astfel banii, boss-ul din Bănie a demarat în trombă spre Bucureşti, după ce mai întîi a trecut pe la contabil. S-a prezentat în faţa lui Dragomir cu un teanc de hîrtii: o listă cu restanţele salariale către angajaţi. "Mitică, dă-mi banii, ce naiba! Legea spune că Fiscul nu poate opri din fondul pentru salarii, verifică şi tu! Uite aici dovada că trebuie să le dau banii oamenilor", şi-a motivat Mititelu acţiunea.

Dragomir a acceptat să vireze suma în contul Craiovei. Surse din cadrul Fiscului au confirmat că artificiul lui Mititelu a fost legal: "De fondurile de salarii nu ne putem atinge".


"La ce datorii am văzut că are la salarii, banii din drepturile TV oricum nu-i vor ajunge lui Mititelu să stingă restanţele"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"E treaba lui Mititelu cum îşi rezolvă problemele. Oricum, eu ştiu că nu e bine să te joci cu Fiscul, e caz de puşcărie!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF


Scandal cu Lopez
Mititelu nu vrea să-l lase pe Walter Lopez (25 de ani) să plece de la Ştiinţa, chiar dacă uruguayanul s-a oferit să renunţe la banii din urmă pentru a fi lăsat liber întrucît soţia lui, însărcinată, are probleme de sănătate. Patronul oltean s-a supărat că Lopez n-a venit deloc la pregătiri şi a anunţat pe site-ul clubului că intenţionează să activeze opţiunea de cumpărare a jucătorului de la clubul uruguayan Club Atletico Cerro. Adus de Piţurcă în vară sub formă de împrumut, Lopez costă 500.000 de euro.

»» Managerul sportiv Laurenţiu Reghecampf a plecat în Antalya, în cantonamentul azerilor lui Mircea Rednic, pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului lui Julius Wobay. Leonezul s-a antrenat şi aseară cu alb-albaştrii.
»» Alex Piţurcă: "Nu avea rost să mai rămîn la Craiova. Dacă jucam slab, poate se interpreta că aşa m-a pus tata".
»» "Mititelu e falit demult, d-aia am şi renunţat la cei 50.000 de euro pe care avea să mi-i dea", a afirmat fostul antrenor olandez al Ştiinţei, Mark Wotte, conform Cancan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cristian08
cristian08  •  20 Ianuarie 2011, 10:39

cu siguranta daca nu mergea la Bucuresti nu mai vedea nici un ban!..clubul trebuie sa aiba mai multe conturi, printre care si unul pentru salarii, la care FISC-ul nu poate intra! asa ca Mititelu a facut si el rost de bani pentru paine pe saptamana asta!..Apropo: mai are brutaria??..cred ca nu, altfel lua paine de acolo!...este incredibil ca o echipa de Liga 1 sa fie condusa in halul asta! si nici macar nu vrea sa vanda! vede ca nu poate si chinuie pe toata lumea!

duk30ne
duk30ne  •  19 Ianuarie 2011, 13:59

astia sunt singurii lui bani, altfel ar murii de foame, de 5 ani numai din hotii din-astea traieste, pleaca ne-ai imbolnvit de tot!

ghita49
ghita49  •  19 Ianuarie 2011, 10:24

D-lor reporteri! Nu este bossul Baniei acest A.M. ci hotul Baniei!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează