FOTBAL  »  Superliga  »  TACTICĂ

Becali are noi sfaturi tactice pentru Reghecampf: "Mi-a zis că e o idee foarte bună!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 20:02

Până să se concretizeze negocierile pentru transferul lui Mihai Bălașa, Steaua are în continuare o problemă în apărare, pe partea dreaptă.

Gigi Becali i-a propus lui Laurențiu Reghecampf să-l folosească pe Momcilovici pe acel post, idee aprobată de antrenorul roș-albaștrilor. 

"Am vorbit cu Reghecampf și i-am zis să-l folosească pe Momcilovici fundaș dreapta, că-i băiat inteligent. Reghecampf mi-a zis că este o idee foarte bună", a spus patronul Stelei la TV Digi Sport.

Pentru a acoperi acel post, Steaua negociază cu Bălașa, dar și cu Alexandru Mățel, deși un transfer al fotbalistului de la Dinamo Zagreb este puțin probabil, din cauza pretențiilor financiare ale clubului croat.

În prima parte a sezonului, Laurențiu Reghecampf s-a bazat pe Enache, Tamaș și Ovidiu Popescu pentru a acoperi postul de fundaș dreapta.

Citește și:

Fundașul mult așteptat de Steaua așteaptă finalizarea transferului: "Vreau să ajung mai repede în cantonamentul Stelei"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
513010058870127
Pop Vasile  •  11 Ianuarie 2017, 10:49

Asta s-a stiut de cind lumea - la FCSB singurul antrenor este becali . Asa cum spune el trebuie sa faca toti . De aceea nu a fost bun GILCA !!!

ares2024
ares2024  •  11 Ianuarie 2017, 08:29

Un mare "tactician"si un site de 2 lei !!!

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  11 Ianuarie 2017, 00:39

Daca ar mai trai Marin Preda, ar incepe sa scrie Delirul. vol 3, despre deviatiile de comportament ale unui patron care este din ce in ce mai nebun. Vedeti oameni buni ce bine a "prins" ideea asta neroada la Reghe? Si asta pentru ca pe langa faptul ca e un slugoi fara personalitate si submediocru ca antrenor, a facut si el experimente neroade , cu Popa varf etc Acum e ca de obicei in criza de idei, iar sugestia ciobanului a venit "la fix", nu?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează