FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali are un adversar dur! Negocieri la sânge pentru jucătorul cerut de Teja "Dacă nu face un efort financiar, jucătorul stă"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 14:47

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu, managerul lui Gaz Metan, blochează transferul lui Iulian Cristea la FCSB.

La prezentarea de azi, Edi Iordănescu a anunțat că fundașul Iulian Cristea, 24 de ani, a semnat cu FCSB, fiind în ultimele luni de contract. Totuși, Iordănescu spune că echipa roș-albastră trebuie să mărească oferta dacă vrea să-l transfere pe Cristea acum.

"Există interes pentru mai mulţi jucători. Dacă putem să vorbim cineva concret, acela este Cristea, care din vară va fi jucătorul FCSB-ului. Dorim să ne câştigăm mai mult respect şi să se ştie că de la Mediaş nu vor pleca uşor jucători. Voi avea o discuţie şi cu jucătorul, dar dacă FCSB nu va face un efort financiar care să ne mulţumească, jucătorul va continua aici până în vară.

Mi-aş dori să nu mai pierdem jucători. În condiţiile în care vor apărea oferte, trebuie să înţelegem că suntem un club care trebuie să formeze, să producă şi să vândă jucători. Dacă nu vor apărea plecări, cred că cu încă 3-4 jucători suntem acoperiţi. Am încredere în acest lot", a declarat Edi Iordănescu la prezentarea la Gaz Metan, potrivit TV Digi Sport.

200.000 €e suma pe care Gaz Metan o vrea pentru Iulian Cristea

Citește și:

A plecat de la FCSB și îi înțeapă pe roș-albaștri: "Meritam mai multe şanse! Mi-aș fi dorit să joc contra lor"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  07 Ianuarie 2019, 22:48

Ce`s +100.000 la Becali. sa fim seriosi! adica tu arunci cu 2 milioane euro la Hagi, pe puturosul de Nedelcu si nu dai 100.000 euro in plus pt al lua de acum pe Cristea?

110146613198286
Gabi Simon  •  07 Ianuarie 2019, 21:06

Mai *** daca si la 200000 de euro te uiti atunci tot esti calic si sgiriie brinza ca si asa o ai din belsug. Sa nu mai aud ca marele Mafalda *** a facut transferuri pe cei mai multi bani ca nu e adevarat se vede si acum ca vrea totul de pomana,numai departe si lotul slab care il are si presa sportiva toti ii vor campioni. Halal de fotnal am ajuns sa avem in tara ,de cind presa sportiva e aservita acestui incompetent de om fara scrupule care mai sta si toata ziua cu babaroazele alea masluite in mina,caci numai rozariu nu e acela la el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  07 Ianuarie 2019, 19:01

"Ursul" Becali s-a poticnit in 200.000€. "Războinicul" aduce numai leșinati liberi de contract, apoi vrea titlul și zeci de milioane de euro pt jucători. :))) Ce club penibil: ilfovenii Fotbal Club FCSB. :)) Râsii României. :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează