FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Becali, atac la dublu după ultimele declarații ale lui Pițurcă: "Se contrazice singur"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 14:23

Gigi Becali îl ironizează pe Victor Pițurcă, după ce fostul selecționer a declarat că Dinamo este "cel mai mare club din România".

Becali a speculat zvonurile conform cărora Negoiță ar fi dispus să cedeze clubul Dinamo în schimbul sumei de 2 milioane de euro.

"Nu mă interesează ce zice Pițurcă. Se contrazice singur. Uitați-vă la coeficienții UEFA. Noi am câștigat puncte cât toate celelalte echipe românești la un loc. Priviți coeficientul, asta spune tot. Poate să meargă și să antreneze unde vrea el.

Dacă după mintea lui un club care se vinde cu 2 milioane de euro, cât am dat eu pe Nedelcu, e cel mai mare din România, înseamnă că așa o fi. Florinel Coman valorează aproape cât Dinamo", a declarat Becali la Pro X.

Victor Pițurcă le face curte "câinilor"

Victor Pițurcă pare a fi antrenorul pe care Cristi Borcea îl dorește în cazul unei reveniri în "Ștefan cel Mare". Pițurcă pare să își pregătească terenul: "Surprind pe toată lumea, dar Dinamo, în momentul ăsta, e cel mai mare club din România, cum Steaua nu mai este în prima ligă. Deci, automat fotbalul este mai sărac dacă Dinamo nu este în play-off!", declarase Piţurcă ieri pentru ProSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
chromophobia
chromophobia  •  01 Martie 2018, 07:16

Fcsb are acest coeficient pt ca tot aceeasi echipa a participat in cupele europene in ultimii 5 ani.Coeficientii unei echipe ca si a unei tari se calculeaza pe ultimii 5 ani.De ex.Romania din sezonul viitor pierde aprox.6,8 puncte dar se adauga acesti 2,9 acumulati sezonul acesta.UEFA sta in standby cu rezultatul final al procesului intre CSA Steaua si FCSB,daca pierde FCSB pierde si titlul de castigatoare a Cupei Campionilor.Din punctul meu de vedere,nu pot avea aceeasi parere ca a altor oameni precum ca FCSB activeaza fraudulor in Liga 1.A fost o mare hotie si din partea CSA,l-au ciuruit pe Becali cu atatia bani pana si-a dat seama de gafa facuta in 2003.Pt mine,nu mai exista Steaua,echipa care o iubeam.Aceste 2 parti si-au batut joc de milioane de suporteri

chromophobia
chromophobia  •  01 Martie 2018, 07:09

Daca CSA Steaua este recunoscuta ca fiind Steaua aceea care a castigat Cupa Campionilor si Supercupa Europei inseamna ca aia e cea mai mare din Romania.Dupa peste 15 ani de inactivitate,inca are cele mai multe titluri din Romania

max2009
max2009  •  28 Februarie 2018, 22:53

ce de frustrati pe aici

Vezi toate comentariile (18)
Comentează