FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII-STEAUA, 26 MARTIE, 20:30, GSP.RO

Becali: "Când am nevoie, îl sun pe Argăseală să-mi dea numărul lui Stoichiţă"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu înţelege zvonurile legate de implicarea lui în alcătuirea echipei pentru că el nici măcar nu are numărul de telefon al antrenorului Mihai Stoichiţă.

"Nu ştiu de ce se spune că îi fac eu echipa lui Stoichiţă. Eu cu Stoichiţă mă întâlnesc cu două ore înainte de meci. Doar nu face echipa cu două ore înainte de meci. Nici n-am când să vorbesc cu el. Nici n-am telefonul lui. Stoichiţă avea un număr vechi, îl am pe ăla băgat, şi şi-a luat altul nou", a afirmat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Apoi a continuat: "Când am nevoie să întreb ceva, îl sun pe Argăseală să-mi dea numărul lui Stoichiţă. Nici nu am numărul lui, nu l-am memorat în telefon. Când să îi dau ordin dacă nu am numărul lui, nu mă văd cu el. Dacă vedeam ceva ce nu-mi plăcea că face, îi spuneam asta".

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (7)
 •  25 Martie 2010, 17:22
Postat de gandrei pe 25 Martie 2010, 16:51

Se stie ca instructiunile i le da pe mess. Ii da Buzz, apoi alege ceva fundal mioritic, si incepe

tare asta :)

gandrei
gandrei  •  25 Martie 2010, 16:51

Se stie ca instructiunile i le da pe mess. Ii da Buzz, apoi alege ceva fundal mioritic, si incepe

 •  25 Martie 2010, 16:24

Atentie. Faptul care va fi relatat s-a intamplat la 2000 de kilometri de Romania insa nu e contagios :). WestHam United e infranta acasa de Wolverhampton intr-un meci din campionatul Angliei iar mailul de mai jos a fost trimis de catre presedintele executiv de la West Ham.Il gasiti integral aici ://eurosport.yahoo.com/25032010/58/premier-league-sullivan-plea-west-ham-fans.html Bun simt! Atat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close