FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali către Borcea: "Mîine vă plimbaţi cu tramvaiul 7, adică şapte puncte diferenţă" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Patronul roş-albaştrilor glumeşte pe seama dinamoviştilor şi anunţă că suporterii din Peluza Sud a Stelei n-au ce căuta nici în Ştefan cel Mare.

"Mîine vă plimbaţi cu tramvaiul 7, adică şapte puncte diferenţă. Două gloanţe le dăm, Kapetanos şi Bogdan Stancu. Dinamo nu se poate compara cu Steaua. Noi avem o istorie, un palmares, obţinut pe bună dreptate. Dacă erau corecţi, poate aveau mai mulţi suporteri ca noi, însă nu au fost.

Cît despre bilete, i-am spus lui Cristi Borcea să nu le dea bilete steliştilor din Peluza Sud, ci doar celor de la Nord. N-au ce căuta la meci, să vadă meciul de acasă!", a declarat Gigi Becali la Premium Liga pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  16 Martie 2010, 19:08
Postat de pe 16 Martie 2010, 18:43

mare prostie ai facut.Este ca si cum i-ai da degeaba lu' Copos al vostru.Auzi la el....a pariat pe Dinamo!!!!!!!mare si prostesc curaj.

sper sa avem ocazia sa sa comunicam maine dupa meci pe aici pe forum sa vedem daca imi va pare rau dupa bani sua nu :P oricum eu ca neutru sper sa vad un meci spectaculos iar cea mai buna echipa sa castige

shpagasin
shpagasin  •  16 Martie 2010, 19:01

2 petarde de finantatori discuta intre ei... mare fas... lasati-ne cu borceii si becaliotii in pace. ajungeeeeeeee!!!!!!!!!

 •  16 Martie 2010, 18:43
Postat de pe 16 Martie 2010, 17:26

eu ca rapidist am pariat 30 de lei pe victoria lui dinamo,sa fim sinceri e diferenta ca de la cer la pamant intre cele doua echipe,bani usori facuti

mare prostie ai facut.Este ca si cum i-ai da degeaba lu' Copos al vostru.Auzi la el....a pariat pe Dinamo!!!!!!!mare si prostesc curaj.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează