FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Convins de galerie, Becali a luat o decizie: „Mă duc personal la MApN și la premier”

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit mai multe detalii despre demersul roș-albaștrilor de a organiza un posibil meci cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj pe arena din Ghencea.
Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit mai multe detalii despre demersul roș-albaștrilor de a organiza un posibil meci cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj pe arena din Ghencea.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 19:40 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 19:54

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit mai multe detalii despre demersul roș-albaștrilor de a organiza un posibil meci cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj pe arena din Ghencea. 

FCSB și CFR Cluj s-au putea întâlni cu titlul pe masă în ultima etapă a play-off-ului. Becali vrea ca partida să se dispute pe noua arenă din Ghencea în cazul în care duelul va avea miză. 

„Direct pe Ghencea o să jucăm! Nu e cum vor ei” » Gigi Becali și-a făcut planul pentru ultima etapă cu CFR Cluj + Ce spune CSA Steaua
FCSB
„Direct pe Ghencea o să jucăm! Nu e cum vor ei” » Gigi Becali și-a făcut planul pentru ultima etapă cu CFR Cluj + Ce spune CSA Steaua

Gigi Becali, patron FCSB: „Pentru suporteri vreau pe Ghencea”

Becali susține că e dispus să vorbească personal cu Vasile Dîncu, ministrul Apărării, și cu Nicolae Ciucă, premierul României.

„Să vedem dacă va fi nevoie să jucăm pe Ghencea, dacă e decisiv meciul sau nu. După meciul cu CSU Craiova, dacă suntem în cărți, merg personal la ministrul de la Armată, pe care l-am cunoscut și mi s-a părut un om înțelept. Acum nu știu cât de mare bărbăție are. E apropiat de CFR, dar ce importanță are? A cerut galeria să jucăm pe Ghencea și eu măcar atâta lucru să fac, mai mult pentru suporteri. Și pentru toată țara fac asta, care e stelistă! 

O să merg în audiență și la premier și o să-i spun un lucru. Am adus în România din calificări și din vânzări aproximativ 100 de milioane de euro. Am plătit taxe și impozite de 40, 50 de milioane de când am preluat echipa. CSA consumă de la statul român aproximativ 2-3 milioane de euro pe an din banii publici ai Armatei. Suntem nebuni cu toții. Noi n-avem voie pe Ghencea, care producem bani, iar ăia, care consumă bani, joacă?!”, a declarat Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

Ăia de la CSA joacă și cu 2.000 de fani în tribune. Mă interesează ce spun suporterii când văd că vin la CFR în deplasare 2-3.000 de oameni, când eram la 5 puncte distanță de CFR și nu mai eram în cărți la titlu. Eu vreau să fiu apropiat de suporteri, dar ei trebuie să înțeleagă că eu comand, nu altcineva!
Gigi Becali, patron FCSB

Mircea Lucescu: „FCSB să joace pe stadionul ei, unde e normal”

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, crede că meciul FCSB - CFR Cluj, din ultima rundă a play-off-ului, ar trebui să se joace pe arena din Ghencea.

La plecarea de la București spre Cluj, locul unde va avea loc meciul amical CFR - Dinamo Kiev, Mircea Lucescu s-a declarat impresionat de impactul pe care galeria și noul stadion l-au avut asupra rezultatelor Rapidului. „Il Luce” a comentat și situația rivalelor din Capitală. 

„O echipă care are un stadion ca acesta are cel puțin 12-13 puncte în plus față de ceea ce ar fi trebuit să aibă pentru că presiunea, prezența suporterilor și atmosfera stimulează foarte tare. Jucătorii noștrii nu au mai avut parte de susținerea care era când jucam eu. Au dispărut suporterii noștri.

E momentul să revină, în condițiile în care toate stadioanele care se construiesc și se vor construi vor fi folosite și umplute. Aștept ca Dinamo să primească și ea acest cadou și aștept ca odată și odată să se termine și povestea asta cu Steaua și FCSB, iar FCSB să joace pe stadionul ei, așa cum e normal”, a spus Mircea Lucescu, la plecarea spre Cluj-Napoca. 

VIDEO / Dan Petrescu despre amicalul cu Dinamo Kiev: „Cred că le facem un bine”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Nicolae Badea a notificat Dinamo: „Prejudiciul e de 1 milion de euro!”

Anghel Iordănescu îl critică pe Dan Petrescu pentru tactica din meciul cu FCSB: „A negat și a refuzat fotbalul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (96)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Aprilie 2022, 14:49
Postat de Vasiliu Daniel pe 20 Aprilie 2022, 14:34

Hahahsh .. te auzi ce spui .*** :))) ***. hai sa te luminez ..ucluj au o galerie mare .. o masa de suporteri imensa .. daaar ... jumatate de ei sunt stelisti .. tin cu ucluj cand nu joaca steaua Hai sa te mai luminez un pic . Steaua inseamna Romania ... Singura echipa din liga 1 este steaua .. restul ? Wanna be ... liga 1 care 3 sferturi este sustinuta din bani publici ... daca voluntari falimenteaza plang toti de la voluntari(atatia bani bagati pentru ce ? Vedeti Urziceni , Otelul , Petrolul.. etc... toate sustinute din bani publici) daca csa da faliment .. pentru ce au cheltuit 100 de milioane .. din buetul romaniei ... eu daca traiam in romania ... nu plateam taxe la armata .. armata o duce bine .. atat de bine incat au si echipe care isi permit sa plateasca din banii romaniei ...pentru nimic .. ba din contra sa se faca de ras .. Stie cineva care este obiectivul Csa ului anul acesta ? Va spun eu .. era cupa Romaniei.. dar saracii .. 1 la mana nu aveau drept sa joace cupa . Nici daca se calificau . Si 2 la mana . Saracii au fost umiliti de FC Spartacus .. echipa de liga a 3 a .. care se sustin din delivery .. baietii de la echipa spartacus fac curierat cu bicla pentru a se sustine .. pentru cs romania are bani doar pentru csa .. fair play ...

Păi cum să nu vă placă vouă de Becali *** V-ați molipsit de la el!!! Frate... stai jos , ai nota PATRU!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 Aprilie 2022, 14:45
Postat de ripensistu pe 20 Aprilie 2022, 14:38

Daca eram intr-o tara civilizata precum Japonia sau Germania oierul ar fi stat pe viata in inchisoare.

Lol .. tara normala .. daca eram intr o tara normala . Aveam si noi populatia mai desteapta . Dar uita te la tine :)))) pana la becali trebuie sa arestezi 3 sferturi de tara .. suntem hoti .. cand statul fura .. e normal ca si populatia sa fure .. romania .. unde platim roviniete armata taxe si impozite pentru spitale scoli .. si primim csa .. care cheltuie 25 milioane minim anual .. PENTRU ? SA SE FACA DE RAS 8 ANI LA AMATORI :)))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 Aprilie 2022, 14:41
Postat de bridges pe 20 Aprilie 2022, 04:38

S-a scapat, aici se vede cat de infometat e sa se intoarca la locul crimei. A distrus un mit, o echipa de legenda, a furat brandul Steaua dar n-a reusit si stadionul din Ghencea. Asta-l macina nervos. Singur s-a dat de gol.

***. cu ce a distrus becali steaua ? Ma uit la voi .. *** .. ***.. unde nu i cap .. vaiii de picioare .. Gigi becali a luat steaua de la armata .. cand eram pe locurile 6-8 .. urma sa retrogradam .. acum ne batem la titlu... Csa in schimb au deschis o sectie de fotbal in 2017 ... in care ati furat un nume pe care de 8 ani il tavaliti in mocirla de la amarori .. cine distruge ? Martorii lui talpan de un an de zile ii intreb .. CE PERFORMANTE AVETI ? CA DE RUSINI SUNTETI PLINI .. A TRECUT CRAIOVA LUI MITITELUL PE LANGA VOO . A TRECUT RAPIDUL PE LANGA VOI .. RUSINEA CSA CLONA POLITICA REAL MADRID DIN PIX .. INSULELE FEROEE PE TEREN :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează