FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Becali se face de râs! Dennis Man și Florin Tănase sunt „jucării” pe lângă motoarele Craiovei

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 19:17 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 20:06

Trioul Cicâldău - Koljic - Mihăilă e cel mai prolific din play-off, cu 11 reușite, și una dintre explicațiile locului 1 ocupat de CS Universitatea Craiova în clasamentul play-off-ului. Cei mai buni marcatori ai contracandidatei CFR și ai FCSB-ului sunt la 4 goluri distanță. 

Gigi Becali pretinde că Universitatea Craiova nu e de titlu. Iar de la CFR Cluj, Dan Petrescu încearcă să acrediteze ideea că lumea nu o mai vrea campioană pe CFR, „s-au săturat de noi", și sugerează că se fac jocurile pentru Universitatea Craiova. 

Sunt însă statisticile! Cifre care arată că "motoarele" FCSB și ale CFR, anume acei jucători care excelează pe teren, care dinamizează colectivul, sunt la ora actuală sub cel al oltenilor ca randament. Exemplu? Ierarhia celor mai prolifice triplete din play-off.

Alexandru Cicâldău, Elvir Koljic și Valentin Mihăilă - „motorul" Craiovei - au înscris împreună 11 goluri

Cu patru mai mult decât tripletele CFR (Deac - Djokovici - Burcă) și FCSB (Man - Tănase - Oaidă), care au bifat câte 7 reușite. Și încă ceva. Oltenii au contribuit la victoriile Craiovei nu doar cu goluri, ci și cu assist-uri. Fiecare!

În vreme ce Universitatea are 3 „pistoane" ce dau randamentul scontat, la Cluj, în schimb, greul îl duce unul singur: Ciprian Deac. Singurul care evoluează, până acum, în parametrii din sezonul regulat. El a înscris majoritatea golurilor tripletei din Gruia, 5 la număr, și a bifat și două pase decisive, capitol la care e depășit doar de Djokovici (3).

La FCSB vorbim de un „motor" mai degrabă gripat. Man și Tănase, jucătorii cu pretenții, au reușit împreună 5 goluri și 3 assist-uri în 7 etape. Pentru o echipă eminamente ofensivă, prea puțin. 

Ca o comparație, sezonul trecut, cei doi au marcat în întreg play-off-ul doar 4 goluri și au dat 6 „decisive"! Una dintre multiplele explicații pentru care, în ultimii ani, roș-albaștrii dau rateu după rateu pe final de stagiune.

„Vreau maximum din aceste ultime 3 etape. Sigur, până acum am avut un parcurs peste așteptări, dar tocmai asta ne obligă să continuăm în aceeași notă. Calificarea în Europa League ar încununa munca noastră de un sezon" -
 Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Becali se face de râs! Dennis Man și Florin Tănase sunt „jucării” pe lângă motoarele Craiovei

1,85e cota oferită de casele de pariuri ca elevii lui Bergodi să se impună duminică seara, la Botoșani. Succesul gazdelor are cota 4,30

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Dan Petrescu, val de acuze » Ce spune despre întreruperea campionatului, Craiova și promisiunea încălcată de LPF

LPF a anunțat programul următoarelor etape » Când joacă CFR și CS Universitatea Craiova, echipele angrenate în lupta la titlu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Iulie 2020, 10:20
Postat de dakesis pe 17 Iulie 2020, 23:49

bronzatule, Craiova a fost mereu iubita, ia cu laptic. Nu te-ai saturat de cate limbi a primit becali?

Prazarule CraiOlguta+PSD+SRI Dolj este o clona mare facuta pentru a "ciuguli" un ban cinstit fostele glorii ale U Craiova, dar brutarul Mititelul are continuitate la U Craiova, de aceea l-ati "adus" pe M Popescu "maestrul de ceremonii" in legatura cu DIE, avea experienta de la Sportul Stud! Iar oierul sa stii ca Steaua+FCSB este continuatorul Stelei din 2003, de cand a preluat Steaua de la Fratii Paunescu, cu aprobarea, cu mainile pe sus, a coloneiilor si generalilor din MApN! Sa scoata Talpanica "aftele la control" de cand MApN a schimbat denumirea CCA in Steaua!

zagna
zagna  •  18 Iulie 2020, 08:31

Cate suturi au avut "motoarele" in meciul cu Steaua ? Motoarele sunt in birourile frf, ordonate in "secret". Gafa cfr-ului de a cere ajutor ungurilor i-a facut favoriti pe prazari.

alex_777
alex_777  •  18 Iulie 2020, 02:14

... ati uitat cand prea luminatul vostru vorbea despre noi ca in limbajul lui ce sa sa faca Craiova sunt prea zlabi si noi sunt cei mai buni ati uitat de licuriciul vostru care an de an topaia in careu ca o gaina morta livita de traznet caind vede cocosul *** saivan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează