FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu, val de acuze » Ce spune despre întreruperea campionatului, Craiova și promisiunea încălcată de LPF

Dan Petrescu se ceartă cu toată lumea
Dan Petrescu se ceartă cu toată lumea

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 20:19 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 20:50

Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit pe larg despre problemele care au dus la căderea celor de la CFR Cluj din fruntea Ligii 1.

Dan Petrescu și-a început intervenția TV cu o reacție pe tema momentului. Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea campionatului după apariția cazurilor de coronavirus de la club. „Bursucul” exclude total această variantă: „Nu m-ar mira nici asta. Cum să fiu de acord?! Noi nu am fost de acord nici când eram pe locul 1, nici când eram pe locul 2”.

Dan Petrescu, schimb de replici cu oltenii

Silvian Cristescu, fost jucător la Craiova, l-a numit pe Dan Petrescu „mercenar”. Tehnicianul campioanei a oferit o replică.

„Aș vrea să precizez că nu am nimic cu nimeni de la Craiova, nu am jignit niciun conducător, nu am rostit niciun nume. Nu am atacat niciodată, dar răspund că mă simt atacat. De asta și vorbesc azi. În primul rând m-a atacat un om care nu știu cine e. S-a luat de salariul meu... Câți bani a produs Dan Petrescu la CFR, Urziceni și Sportul?! Salariul meu nu îl interesează pe acel domn. Nici nu știu cum îl cheamă. Mi-au zis toți de el, dar nu știu cum îl cheamă, Silvian Cristescu sau așa ceva. De conducerea lor nu m-am luat, ei nu au nicio vină, nu?”, a declarat Dan Petrescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dan Petrescu acuză sistemul competițional

„Eu nu m-am luat de Cârțu. M-am luat doar de cei care au promis VAR în Liga 1. E în Bulgaria, Cehia, Polonia, în Italia. Au promis toți și la noi, dar nimic. Nouă ni se iau puncte, goluri, corect, înțeleg. Dar în play-off, dacă ai terminat pe primul loc, nu ai niciun avantaj? Nici dacă ești la egalitate de puncte, nici atunci nu mai contează, că ai avut 10 puncte avans și ți s-au luat? Toată munca dintr-un an s-a dus dracului. Nu e posibil ca ultimul meci, echipa de pe locul 1 să îl joace în deplasare la echipa de pe locul secund”, a mai spus Petrescu. 

VIDEO FCSB - CFR Cluj, meci crucial în lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Craiova-CFR, faza pe spionaj » Cum îi forțează oltenii mâna lui Gigi Becali

Alarmă la CFR Cluj! Neluțu Varga, prima discuție în 3 ani cu jucătorii: „Am semnale de peste tot”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
remarque
remarque  •  17 Iulie 2020, 17:45

un lucru pozitiv. La anul nu o sa mai auzim comentatorii de la Digi si nici nu o sa mai vedem articole despre FCSB in care sa se foloseasca apelativul ”vicecampioana”. :)))))) Chiar mi se pare fain

1629256670447629
Mark My  •  17 Iulie 2020, 14:34

Dan Petrescu ,este departe de fotbalistul ce ne incanta copilaria, acum acest personaj a devenit de nerecuonscut, un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  17 Iulie 2020, 11:45

eu vad ca echipa de pe locul 1 joaca acasa in ultima etapa cu echipa de pe locul 2 =))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează