FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alarmă la CFR Cluj! Neluțu Varga, prima discuție în 3 ani cu jucătorii: „Am semnale de peste tot”

Neluțu Varga (cu vestă) într-o discuție cu Dan Petrescu
Neluțu Varga (cu vestă) într-o discuție cu Dan Petrescu

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 14:06 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 14:17

De când s-a implicat financiar la CFR Cluj, în urmă cu trei ani, finanțatorul Neluț Varga a ținut prima ședință cu jucătorii, încercând un discurs motivator în fața echipei înaintea meciului cu Gaz Metan.

Tensiunea este pe roșu-violet în Gruia. Pierderea fotoliului de lider al României, spectrul pierderii campionatului și al accesului în preliminariile Ligii Campionilor, marile mize financiare, au dinamitat atmosfera la club.

Duminică, în preziua meciului cu Gaz Metan (2-0), jucătorii au fost convocați la o întâlnire cu finanțatorul Neluțu Varga, pentru prima dată în ultimii 3 ani, de când acesta a preluat frâiele financiare ale clubului. Un patron extrem de discret, care chiar evită să apară până și în fotografii alături de echipă. De obicei, acesta mai venea la meciuri, chiar și acum, după pandemie, dar stătea la lojă. Nu se întâlnea cu jucătorii decât la banchetul de final de sezon.

Neluțu Varga, discuție cu jucătorii de la CFR

La discuția respectivă nu a mai participat nimeni din conducere, iar Varga le-ar fi transmis jucătorilor că „trebuie să luptăm mai mult ca niciodată pentru acest titlu. Suntem singuri împotriva tuturor! Am semnale din toate mediile că nimeni nu ne mai vrea campioni, că s-au săturat să tot câștigăm noi titlul, așa că trebuie să strângem rândurile, să fim uniți". În același speech, finanțatorul le-a cerut jucătorilor „să nu ne mai spălăm rufele prin presă, să nu mai dăm informații despre restanțe sau alte probleme financiare. Să le rezolvăm aici, între noi, nu prin ziare”. A doua zi, CFR avea să învingă Gaz Metan și să se apropie iar la un punct de U Craiova.

N-au încasat încă nicio primă din campionat

Deși sezonul se apropie de final, fotbaliștii de la CFR Cluj nu au încasat încă nicio primă de victorie din partidele de Liga 1. Pe 25 iunie, când clubul a achitat 700.000 de euro, au fost plătite doar 90% din datoriile din cupele europene. Pe 25 iulie ar urma să se dea salariul pe luna iunie și o fracție din cel pe mai, dar și acele bonusuri pentru succesele din campionatul intern. Prima de victorie este de 1.000 de euro, dar pentru partidele cu FCSB și cu U Craiova acestea au fost mereu dublate.

19victorii are CFR în acest sezon, 15 în campionatul regulat și 4 în play-off

VIDEO. Dan Petrescu: "Toată țara vede cine trebuie să ia titlul! Nu ne vor campioni, s-au plictisit de noi!"

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CS Universitatea Craiova, replică dură pentru Dan Petrescu: „Devine ridicol. Toți ceilalți sunt proști?”

Craiova-CFR, faza pe spionaj » Cum îi forțează oltenii mâna lui Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2020, 23:54
Postat de rocky2 pe 15 Iulie 2020, 22:02

Ireal si delirant este sa-ti obligi jucatorii sa mearga la biserica, asa ca mai lasati paiul din ochiul altora!

Sunt intru-totul de acord cu tine ! NU poti obliga pe nimeni sa creada sau sa NU CREADA, ca DRAGOSTEA cu SILA se numeste VIOL (!) si DUMNEZEU e ESENTA puritatii si a IUBIRII ! Deci inca o persoana care imi da dreptate ca FARISEUL face DOAR faptele Diavolului !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Iulie 2020, 08:40
Postat de respect2014 pe 15 Iulie 2020, 20:06

Pentru doua echipe cu un trecut recent cel putin jenant ( CFR cu arbitrii si Craiova cu faza cu juniorii cu Viitorul ) e penibil sa discutam atat... Imi doresc sa fie o finala in Craiova in ultima etapa si acolo se va vedea cine merita. Daca nu intervin arbitrii. In rest sa auzim de bine. Sa se termine si mizeria asta de campionat, sa iesim in tururile preliminare din cupele europene si sa ne vedem de "Gata, Halep iese acum" si de "CSM nu are fata de campioana a Europei la handbal feminin". Ca atat putem.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  15 Iulie 2020, 22:02
Postat de farasportincazarma pe 15 Iulie 2020, 15:50

Ridicol, ireal, delirant! Sa fi Kolosvar1907, sa te revendici de la imperiu, sa deturnezi 5 titluri cu practici subterane, a la arpi bacsi si dancu bacsi si sa te plangi ca exista o coalitie impotriva ta. Tupeu, nesimtire, neamprostie. Cu Steaua acasa nu au jucat nimic (65-35 la posesie si 8-1 la suturi pe poarta) dar au castigat cu mare noroc si cu autogol; la botosani au obtinut imediat penaltyul izbavitor, ca de obicei; cu craiolguta si astra au fost de ras, iar cu Mediasul s-a recurs din nou la formula castigatoare:gol din penalty!! Are mult tupeu echipa imperiala pastorita de corifei ai aranjamentelor, cooperativelor si arbitrilor: arpi bacsi, varga bacsi si dancu bacsi!

Ireal si delirant este sa-ti obligi jucatorii sa mearga la biserica, asa ca mai lasati paiul din ochiul altora!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează