FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, replică dură pentru Dan Petrescu: „Devine ridicol. Toți ceilalți sunt proști?”

Dan Petrescu, în Astra - CFR 2-2 +33   FOTO
Dan Petrescu, în Astra - CFR 2-2

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 19:33 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 20:07

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele lui CS U Craiova, i-a oferit o replică dură lui Dan Petrescu, 52 de ani, antrenorul lui CFR Cluj.

La scurt timp după ce Dan Petrescu a izbucnit la adresa arbitrajelor din campionat, acuzând penalty-urile primite de Craiova în derby-ul cu FCSB (scor 2-1), a venit replica din tabăra oltenilor.

Sorin Cârțu, președintele liderului din Liga 1, spune că „Bursucul” se îndreaptă către „o zonă a ridicolului”.

Sorin Cârțu: „Dan Petrescu se descalifică prin ce face!”

„Parcă se descalifică prin ce face! Dan Petrescu e un antrenor de mare valoare, dar ce face acum îl duce într-o zonă a ridicolului! Ar fi bine să vorbească de echipa lui, să explice de ce nu mai are CFR reușite, că nu e din cauză că e ajutată Craiova. 

Ce vrea? Să ia numai el campionatul? Toți ceilalți sunt proști, ceilalți antrenori muncesc degeaba? Că de ce nu e VAR, e antrenor bun, dar trebuie să ne conducă el? Să facă toată lumea ce vrea el? Dacă are stresul cu patronul lui, trebuie să verse asupra noastră? Lasă-ne pe noi în pace, că noi te-am lăsat pe tine!”, a declarat acesta, potrivit digisport.ro.

Tu vrei să fie și destinul la comanda ta? Poate așa e scris acuma, să mai câștigăm și noi. Totul e împotriva lui, parcă toată lumea trăiește numai cu ideea asta de a-i face rău lui Dan Petrescu - Sorin Cârțu, președinte Craiova

CFR Cluj este ultima echipă din Liga 1 care ar trebui să se plângă de arbitraje. În ultimii ani a fost avantajată. Nu țin minte vreun scandal recent de arbitraj contra CFR-ului. Dan Petrescu a sărit calul - Vivi Răchită, la PRO X

Dan Petrescu: „Toate se întâmplă împotriva noastră”

Cu doar câteva minute înaintea meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, câștigat de „feroviari” cu 2-0, Petrescu a acuzat cele două penalty-uri primite de CS Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB, câștigat de olteni cu 2-1.

„Toate deciziile au fost împotriva lui CFR Cluj și pro alte echipe! Mai spun o dată ce am spus la conferința de presă, introducerea VAR-ului în play-off ar fi fost un lucru extraordinar. Toate se întâmplă împotriva noastră, dar alte echipe primesc două penalty-uri pe meci și asta ne dezavantajează”, a spus „Bursucul”, la Look Sport. 

GALERIE FOTO. Imagini tari din remiza Astra - CFR Cluj, scor 2-2

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Dinamo vrea să ajungă până la TAS și cere despăgubiri uriașe în „cazul Andrei Vlad”: „N-ai cum să te ascunzi!”

Iordănescu a preluat puterea la Gaz Metan! Postul lui Ioan Mărginean a fost desființat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
pittt
pittt  •  15 Iulie 2020, 23:28

Nu l-am vazut pe bursuc sa planga atunci cand Camora a batut penalty impreuna cu Gustavo si a castigat, absolut necinstit, campionatul. Acum ar vrea din nou ca arbitrii sa-i dea penalty la orice plonjon in careu al jucatorilor lui, iar ceilalti sa nu primeasca nimic. Asa a fost invatat si din obisnuinta i se pare normal.

gica10
gica10  •  15 Iulie 2020, 14:55

Deci este atacat Dan Petrescu pentru ca se plange de arbitraje! Dar sa vedem si daca are motive sa se planga,nu sa vorbim cu subiectivism. La meciul castigat de Craiova la CFR,am avut un penalty nedat la Costache si golul lui Mihaila din ofasid.,scor 2-3....... La egalul de la Astra 2-2,la scorul de 2-1 pentru CFR penalty nedat la Camora,impins de Budescu in careu. Cu Gaz Metan 2-0 sunt doua pentyuri nedate:la Camora si Chipciu. Deci are motive sa se planga bursucul?

daniaania
daniaania  •  15 Iulie 2020, 12:34

Cine critica pe DP, Cartu care ii praf ca antrenor si coleric mai ceva ca DP , daca tineti minte iesirile lui si din EL cand spargea pe banca tot!!!! DP nu prea a vorbit pana acum de arbitraje, insa se vede din avion ca oltenii sunt avantajati meci de meci.Sa vedeti la meciu cu astra cum o sa fie. Si cine ii echipa asta ,infiintata de ceva ani de stim noi cine ???Sa fim seriosi cu DP in EL CFR a facut 12p, Bergodi ii super modest ca antrenor si echipa ii slabuta, va lamuriti curand.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează