LIGA 1    •   FCSB

Becali dezvăluie cine e singurul patron din Liga 1 care-l sperie: "E pe urmele mele! E bun matematician și are putere"

Miercuri, 11 Iulie

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, și l-a lăudat pe aceasta, spunând că este singurul din Liga 1 care poate concura cu el la investiții."O să vedeți că de acum înainte nu mai divulg ce vreau să vad. Făceam asta pentru că nu aveam niciun concurent. Dar acum e Rotaru. Pe lângă faptul că are bani, mă și copiază. El e singurul care mă poate copia. Alții au încercat, dar nu au putut. E pe urmele mele. Eu vreau să fac ceva și face și el. L-am vrut pe Ciocâldău, dar l-a luat el, am făcut o ofertă pentru Nemec și a făcut și el. Acum îl vreau pe Rotariu și văd că îl vrea și el.

El poate concura cu mine. Are putere financiară și e băiat deștept, e bun matematician", a declarat Gigi Becali la Pro X.

...despre transferul lui Cicâldău: "Nu cred că a costat doar 1 milion de euro. Dacă era 1 milion, mă suna Gică Hagi să mă întrebe dacă-l vrea eu. L-aș fi luat eu cu 1 milion. Nu știu exact suma, dar cred că sub 1,5 milioane de euro nu-l vinde Viitorul"

...despre Nemec: "Nu cred că Rotaru a făcut o ofertă mai bună decât mine pentru Nemec. Să punem oferta lui și a mea, să le comparăm și să vedem care e mai mare. Eu i-am dat 100.000 de euro la semnătură și 25.000 de euro pe lună. Nu cred că știe ultima ofertă. El poate știe de prima, 15.000 de euro pe lună și 50.000 de euro la semnătură"

Citește și: Gigi Becali anunță viitorul star de la FCSB: "Are 15 ani! O să-i pun clauză 500 de milioane că nu sunt prost. Prevăd viitorul" » Ce zice despre Coman și Mbappe

Comentarii (21 ) Adaugă comentariu

suporterucv  •  11 Iulie 2018, 19:37

Care va sa zica, Becali are un demn urmas in ale matematicii :)) La oierit adevarul e ca iti trebuie ceva matematica !!

Alexandru Norocel  •  11 Iulie 2018, 18:05

Nu.l mai medietizați pe idiotul de gigi.

ovidiu_3003  •  11 Iulie 2018, 17:55

jiji n are bani...

Vezi toate comentariile (21)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase