FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Becali dezvăluie cum poate reveni Borcea la Dinamo: "Am vorbit cu el și mi-a spus că e o singură condiție"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 12:17

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Cristi Borcea, finul său, și despre șansele acestuia de investi din nou la Dinamo după eliberarea din închisoare.

"Acum nu cred că vrea să mai investească. E nevoie de bani mulți. El dacă vine la Dinamo nu zice că are ca obiectiv calificarea în play-off. Spune că vrea să câștige campionatul. Am vorbit cu el și mi-a spus: «Nașule, ai prea mulți bani, prea multă putere. Ce să fac? Să vin să mă bat la locul doi?».

El poate veni la Dinamo dacă mai găsește doi oameni care să investească. Să fie trei acționari și să bage fiecare câte trei milioane de euro. Dar pe cine găsești? Îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să cumperi echipa, bani de transferuri și bani de salarii", a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Cristi Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Citește și: Borcea a ieșit din închisoare și a început analiza: "De asta pierde Dinamo 15-20 de puncte pe sezon" » Ce spune despre Florin Bratu și despre politica lui Negoiță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Iulie 2018, 17:38

«Nașule, ai prea mulți bani, prea multă putere. Ce să fac? Să vin să mă bat la locul doi?». ........CORECT ! De ce s-ar bate Borcea pe locul 2 ??? E acontat pe 5 ani mulgătorului si fc sport bucuresti !

roadghost
roadghost  •  03 Iulie 2018, 17:00

Cea mai buna cale pt Borcea sa ajute Dinamo- in particular si omenirea-in general este sa copieze cu succes seppukku-ul micului otoman

138672209828437
Gelu Oanca  •  03 Iulie 2018, 14:56

Becali tot un mincinos, *** *** a ramas.Numai prostie are in cap.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează