FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea a ieșit din închisoare și a început analiza: "De asta pierde Dinamo 15-20 de puncte pe sezon" » Ce spune despre Florin Bratu și despre politica lui Negoiță

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 21:34

Eliberat astăzi condiționat după mai bine de 4 ani de închisoare, Cristi Borcea (47 de ani) a vorbit despre clubul la care a petrecut 14 ani în perioada 1998-2012. Acesta insistă pentru importanța construirii unui stadion nou în "Ștefan cel Mare" și îl laudă pe actualul antrenor Florin Bratu. 

"Fotbalul mi-a adus și cele mai mari satisfacții, dar mi-a pricinuit și cele mai multe probleme. Cât despre Dinamo, nu mă așteptam la play-out, nu aveau echipă pentru asta, dar trebuie să înțelegem că alta este problema noastră, a tuturor dinamoviștilor.

Neapărat trebuie făcut un stadion nou în «Ștefan cel Mare», pentru că Dinamo pierde între 15 și 20 de puncte pe sezon tocmai din cauza asta, că nu are stadion. Are cel mai vechi și urât stadion. O nouă arenă, de 20.000-25.000 de oameni ar face ca Dinamo să se bată an la an la campionat, mai ales că această echipă are și un centru de copii și juniori foarte bun. Ceea ce face Bratu acum este extraordinar, un lucru care trebuia făcut de mult. Trebuie să ai tupeu, încredere, și Bratu trebuie sprijinit cu întinerirea echipe", a declarat Cristi Borcea, la TV Digi Sport. 

Borcea a vorbit și despre bugetul de austeritate impus de Ionuț Negoiță la Dinamo în ultimii ani. 

"Nu vreau să intru în detalii, dar Ionuț a spus că acesta este bugetul și trebuie să ne obișnuim că nu mai sunt banii și echipele de anii trecuți, când se băgau foarte mulți bani, cu contracte de 400.000-500.000 de euro pe an. Acum, în afară de Steaua și de CFR nu mai sunt echipe care să dea acești bani", crede fostul acționar dinamovist. 

  • Cristi Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  03 Iulie 2018, 19:09
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 03 Iulie 2018, 09:35

S-a liberat borcea! Paziti sotiile, mamele, ficele, surorile si chiar bunicile.

te cam intreci cu gluma !pazeste -le pe ale tale , borcea nu a facut puscarie ptr. viol .

119504918941829
Gyr Gyr  •  03 Iulie 2018, 11:34

VREAU NU VREAU MI-AM ADUS AMINTE DE SPUSELE UNUI ROMAN DE ROMAN CARE A FOST PARCA MAI RESPECTAT IN PUSARIE DECIT IN AFARA EI MURIND CA UN OM AMARIT SI TRIST. ESTE VORBA DE PETRE TUTEA. VREI NU VREI FACI O COMPARATIE MOTIVUL PUSCARIEI LUI PETRE TUTEA SAU NICU STEINHARDT SI AL BECALILOR SI BORCEA FIE SI GICA POPESCU . COMEDIA UMANA? CRETINATATE? NEDREPTATE? UNUL FIIND MARE OM DE LITERE ALTUL BUTELIAR SI SLUGA LA PROCURORUL DINU CEL RAU DE GURA CE JIGNESTE SI SOARELE CE IESE PE CER SI DEVENIT STAR PRECUM SHAKIRA ESTE AZI FERICIT . O PUSCARIE CU NUMELE UNDE ERA INTR-UN PARTY PERMANENT UNDE FACEA CE DOREAU MUSCHII LUI PLIN DE BANI SI DUPA CE I-AU LUAT O FARIMA IATA-L IN TOATA SPLENDOAREA LUI UNDE PE FRUNTEA-I MAI MICA PRECUM CEA DE FURNICA APARE O GURA MARE DE FERICIRE CA ESTE LIBER. VINOVATI NU SINTEM DECIT NOI NISTE IDIOTI CARE L-AM TINUT IN PUSCARIE PE MARELE GENIU AL BANILOR A BUNEI CRESTERI. CITESTI PE FRUNTEA LUI CITE CARTI A CITIT NU? TE RUGAM SA NE IERTI CA NU AM LUPTAT PENTRU CA TE SCOATE DIN PUSCARIE. SI TU SI POPESCU SI BECALI SINTETI NISTE INOCENTI. PETRE TUTEA , STEINHARDT, GYR SI ALTII AU FOST NISTE CRIMINALI. OARE CUM DE NU NE-AM DAT SEAMA? INCHEI CU VORBELE LUI PETRICA TUTEA CIND A AFLAT CA ILIESCU VA FI REALES A TREIA OARA. " DACA STIAM CA AM SA FAC PUSCARIE GREA PENTRU NISTE IDIOTI MAI BINE MA SINUCIDEAM. " POATE STRINGETI SI NISTE BANI PENTRU CA NU O AVEA NEA CAISA ASTA!

ray51
ray51  •  03 Iulie 2018, 10:23

Ce bine-i in puscarie ! Am mai vazut 'iesiti' din puscarie, da' Borcea ii bate pe toti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează