FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Familia Borcea, înapoi la Dinamo? Declarații de ultim moment ale lui Cristi Borcea, la câteva ore după ce a fost eliberat: "Mi-e dor să revin în fotbal"

Cristi Borcea alături de fiul său Patrick, și de iubită, Valentina Pelinel
Cristi Borcea alături de fiul său Patrick, și de iubită, Valentina Pelinel

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 20:28

Cristi Borcea, 47 de ani, a fost eliberat azi condiționat. Fostul acționar al lui Dinamo e prezent în această seară la pub-ul fiului său, unde va urmări partida dintre Belgia și Japonia, din optimile Campionatului Mondial.

Borcea a vorbit încă o dată despre revenirea la Dinamo, declarând că nu se va mai întoarce niciodată în conducerea "câinilor". Totuși, omul de afaceri nu exclude posibilitatea ca fiul său Patrick să investească în "Ștefan cel Mare".

"Mi-e și dor să revin în fotbal, dar sunt momente... Frică? Nu-mi este frică, nu mi-a fost niciodată, mai ales că eu am mai fost antrenat în «Ștefan cel Mare». Toată viața îmi va fi dor de Dinamo. E adevărat că echipa n-a ajuns în Champions League, dar sperăm să ajungă.

S-au schimbat însă foarte multe în fotbal. Ce bani se băgau de către Dinamo, Steaua, Rapid, Timișoara, Vaslui, chiar și Ceahlăul, Galați, Craiova... Cu mine sigur nu va mai ajunge Dinamo prin Europa, pentru că nu o să mai apar niciodată în conducere. Poate, însă, cu Patrick", a declarat Cristi Borcea în această seară. 

  • Cristi Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Vezi și: UPDATE GALERIE FOTO Cristi Borcea a ieșit din închisoare » Primele declarații: "Am nevoie de o lună la psihiatrie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
samertx
samertx  •  02 Iulie 2018, 23:49
Postat de Sorin Gane pe 02 Iulie 2018, 23:36

nu e sigur , daca-i mai permite legea , sa se implice in fotbal

Dă-l încolo, nu stă Dinamo în mărinimia lui. :))

1461177693935533
Sorin Gane  •  02 Iulie 2018, 23:36

nu e sigur , daca-i mai permite legea , sa se implice in fotbal

samertx
samertx  •  02 Iulie 2018, 23:24
Postat de samertx pe 02 Iulie 2018, 23:17

Adrian, e treaba lor, metre. Dacă Justiția hotărește ceva, cine suntem noi să ne opunem? Gușterii fecesebiști pot să-și pună ce vor la avatar, asta nu înseamnă că sunt steliști.

Ca să-ți dai seama de diferența dintre noi, numără-ne! Nu suntem mai mulți, suntem aceeași dinamoviști, nu umplem saitul. :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează