FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e categoric în cazul lui Dennis Man: "Lumea a înnebunit și eu speculez asta! Nu vreau să vă tulbur mințile cu gândirea mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 12:17

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Dennis Man, atacantul de 19 ani al roș-albaștrilor despre care GSP.RO a scris că AS Roma negociază în aceste zile (Detalii aici).

Becali a declarat că Man nu va fi vândut în acest moment, indiferent de ofertă, și este sigur că va obține o sumă impresionantă în schimbul jucătorului adus de la UTA în 2016 pentru 400.000 de euro.

"La ora aceasta, Man nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro, chiar dacă sunt oferte apropiate de această sumă. Nu vreau să-l dau! Lumea zice că mint și că sunt nebun. Dacă nu-l vând pentru 15 milioane, înseamnă că vreau mai mult.

Jucătorii tineri de la Steaua nu vor pleca decât pentru sumele pe care merită să plece. Eu vând fotbaliști, nu români. Nu contează naționalitatea. Pe toți cei pe care i-am dat i-am vândut la suprapreț. Man nu e de vânzare! Are doar 19 ani și încă nu e șlefuit. Nu e aur, argint sau diamant încă.

Nu are rost să vorbim. Gândirea mea e mai avansată decât a voastră. Nu vreau să vă tulbur mințile, să vă smintesc. Ar fi păcat și ar zice lumea că sunt nebun. Piața a înnebunit și eu speculez nebunia oamenilor. Nu mai sunt sănătoși și plătesc sume mari pe jucători", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: FCSB schimbă strategia! Becali anunță că un fost jucător revine pentru a ajuta defensiva: "Semnăm pe un an"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
observator_federal
observator_federal  •  13 August 2018, 20:30

Băi fraților, sumele vehiculate de 11 - 15 milioane chiar sunt adevărate! Am văzut că susțin asta chiar italienii de la Retesport care citează įn acest sens pe... impresarul lui Dennis Man, Anamaria Prodan... Ea confirmă că astea sunt cifrele și că Gigi nu vrea să-l vândă acum pe Man! V-ați convins? Să audă întreaga Europa ce mare fotbalist este în ograda fîcîsîbîului! Televiziunile noastre gigiste au răspândit - cu mândrie - știrea (dar au uitat, de pildă, să mai precizeze că la golul lui Gnohere a fost offside...).

romeverest
romeverest  •  13 August 2018, 19:37

Viseaza cai verzi pe pereti !! Chiar oficiaii Romei au anuntat oficial ca nu sunt interrsati de Man !! Monchi se lupta acum , dupa ce a transferat jucatori foarte buni, sa-l aduca pe Steven N’Zonzi de la Sevilla !!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  13 August 2018, 17:58
Postat de haideusicfr pe 13 August 2018, 17:24

Man e un jucator foarte bun.

Mailat este cel mai bun din tzara ,,,,Ionitza este dupa el

Vezi toate comentariile (8)
Comentează