FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

Riposta lui Gigi, când a aflat că oltenii au cerut teste antidoping pentru FCSB: „Hai la palat, dacă tot vreți circ!”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 08:01 / Actualizat marti, 30 martie 2021 10:59

FCSB și CSU Craiova vor juca duminică, în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1, iar oltenii au început deja șicanele cu formația roș-albastră.

  • FCSB - CS U Craiova se va juca duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport 1

Așa cum GSP.ro a anunțat, Craiova a cerut testare antidoping pentru formația roș-albastră, dorind ca ANAD să meargă și la baza de pregătire de la Berceni ca să testeze toți jucătorii, nu să facă un control doar după meci.

Gigi Becali: „Să vină la mine la palat să ne controleze”

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce a aflat planul lui Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, și spune că el și echipa lui Toni Petrea nu sunt afectați de războiul psihologic început de Craiova.

„Să facă ce vor! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor!

Din partea mea, ei pot să vină chiar și la mine la palat să ne controleze! Dacă tot e vorba de circ… Ce credeți că vor descoperi la noi?

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci.  Dacă ei vor cere control și vor face totul conform regulamentului, atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei”, a spus Becali pentru Prosport.

VIDEO Schumacher, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Rotaru a scos banii și ia două măsuri radicale, pentru a depăși complexul FCSB » Testare antidoping pentru toți jucătorii liderului!

Sezon de coșmar pentru Coman: 5 luni ratate și cifre de fundaș! » Ce mutare tactică e forțat să facă Petrea: doi jucători afectați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
antalmihai
antalmihai  •  30 Martie 2021, 18:47
Postat de maccarone707 pe 30 Martie 2021, 17:22

e clar, esti trolul de serviciu, la "palat" - o capodopera a kitsch-ului becalian - ai loc rezervat la poarta, ***

epidemie este ceea ce faceati voi nenorocitilor, DE pe vremea lui reghe... pina si jucatorii vostri recunosc, ca v ati injectat cu ceva, dar nu stiu cu ce... asa ca las-o mai usor, chiar daca nu a fost dovedit, INCA........

parpalache
parpalache  •  30 Martie 2021, 17:47

Se bazeaza pe...cei de la ANAD!Pe care ii are in buzunar!Cand DDB a solicitat test antidoping pentru meciul de CAMPIONAT,nu au fost luati in seama!Totusi au facut testul, dar nu la meciul solicitat si l-au facut ...o saptamana mai tarziu,la meciul...de cupa!Care-ce sa vezi- nu il interesa pe baskan!!!Cand Balaj a fost intrebat de ce au procedat asa,a raspuns ca...nu erau pregatiti!Dar nu a precizat:cine „nu erau pregatiti”?Ei- de cei ANAD- sau...fcsb?Poate sa creada cineva(de buna credinta),ca o institutie platita sa faca teste(prin surprindere)...nu e pregatita sa le faca?

cata23
cata23  •  30 Martie 2021, 17:40
Postat de maccarone707 pe 30 Martie 2021, 17:22

e clar, esti trolul de serviciu, la "palat" - o capodopera a kitsch-ului becalian - ai loc rezervat la poarta, ***

Îți dai seama ce creier ai dacă ii spui acelei case palat... eu nu am vorbit deloc de Becali, voi îl faceți mare, si la articole despre handbal tot de el vorbiți... apoi va întrebați de ce presa va bagă subiecte cu Becali... de-aia, ca vede ca va emoționați

Vezi toate comentariile (50)
Comentează