FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1

Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Mi s-a părut monotonă. O bat pulbere”

Universitatea Craiova - Rapid // foto: Raed Krishan, GSP
Universitatea Craiova - Rapid // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 13:27 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:37

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu o vede pe Rapid în stare să pună probleme echipei sale în lupta la titlu.

  • Rapid - FCSB se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Meciul Universitatea Craiova - Rapid (1-1) nu l-a dat „pe spate” pe Gigi Becali. Dimpotrivă. Patronul FCSB le-a făcut și o radiografie giuleștenilor pe care echipa sa îi va întâlni sâmbătă, în ultima rundă a sezonului regulat.

Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”
DINAMO
Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”

„Trebuie să-i batem pe Rapid. E posibil orice, dar pe valoare, trebuie să-i bați. Dacă joacă la fel ca aseară (n.r. - luni) îi bat pulbere. Mi s-a părut o echipă monotonă Rapidul. N-am văzut viteză de joc, la un moment dat… Când vrei să iei campionatul, trebuie să ataci”, a spus Gigi Becali la Fanatik Superliga.

Gigi Becali: „Eu ziceam că e gata la 1-0. Nu au potență fizică”

Omul de afaceri a dezvăluit și ce a discutat în pauza meciului de pe „Ion Oblemenco” cu MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor. „A doua repriză vorbeam cu Mihai Stoica. Eu ziceam că e gata la 1-0.

Dar Mihai mi-a spus: «Băi Gigi, patroane, dacă se termină egal sunt mulţumit». I-am spus «Ce egal, că le mai dă Craiova. Nu vezi că îi călăreşte?». După aia, a doua repriză… când vrei să fii campion joci de la o poartă la alta, ambele echipe.

Pe când, a doua repriză, a fost mingea doar la Craiova. N-a fost acţiune deloc. Nu au potenţă fizică. Mi-era teamă că va cădea Craiova”, a comentat Becali.

Singurul fotbalist de la Rapid remarcat de Gigi Becali

El a remarcat un singur jucător de la Rapid. „Krasniqi e fotbalist. Da? E fotbalist. Nu că Rrahmani, nu că Hasani. E adevărat, că şi ăia sunt fotbalişti buni. Dar cel mai bun de acolo este Krasniqi. Aşa cred eu. Cel mai mult de la Rapid îmi place de Krasniqi.

Dar mie îmi plăcea de la CFR Cluj. Şi nu ştiam de ce nu îl bagă. Am vrut să îl iau eu, l-au furat imediat. Că îl luam eu. Krasniqi e fotbalist”, a concluzionat latifundiarul din Pipera.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

Mai puteți citi:

Gigi Becali e convins: „Cinci sute la sută a fost penalty. I-a rupt piciorul” + „Mai mult decât să-i curgă sânge ce vrei?!”

„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 17:47

*** nea jiji da-l duce capul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 17:37

*** ! Au făcut cistită la deplasarea asta ! Cucu(rigu)-ul fcsb-ului și csu-ului le place, dar cucu(rigu) lui dinamo nu, au pretenții mai mari (o fi prea mic) ! Figuri și fițe de grobieni ! Patronul se schimbă dar năravul ba ! Mult succes !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razesul
razesul  •  05 Martie 2024, 15:52

Botezatule, e dimineata, trezirea!!! chiar pe toate articolele scrii ca e luni meciul? ce imi e sambata ce imi e luni. "Patronul FCSB le-a făcut și o radiografie giuleștenilor pe care echipa sa îi va întâlni luni, în ultima rundă a sezonului regulat."

Vezi toate comentariile (3)
Comentează