FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali i-ar fi dat ordine lui Reghe și la meciurile cu Dinamo: "Să nu-i văd pe teren!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 10:41

Steaua a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, dintre care două au fost cu Dinamo.

După investițiile făcute în iarnă, Becali nu este mulțumit și s-ar fi implicat din nou în schimbările făcute de Reghecampf, de data asta în timpul meciului cu Dinamo, potrivit DolceSport.

Prima oară, Becali ar fi intervenit înaintea meciului din semifinalele Cupei României. Reghecampf dorea să bage rezervele în acest meci, dar Becali i-ar fi interzis să îi folosească pe Carp și Gebhart, jucători pe care antrenorul intenționa să mizeze. Antrenorul s-a conformat, iar cei doi nu au jucat niciun minut.

Tot contra lui Dinamo, de data asta în meciul din campionat. În minutul 40, la 1-0 pentru Steaua, Marica s-a accidentat și nu a mai putut continua, fiind nevoie de schimbare. Becali a telefonat urgent și i-ar fi ordonat lui Reghe să nu îl bage pe Tade. Și de data această Reghe a făcut așa cum i-ar fi spus patronul și l-a băgat pe Muniru în locul lui Marica. Tehnicianul a apelat la francez abia în repriza secundă, când se făcuse deja 1-1 și avea nevoie să forțeze victoria. 

Citește și: Gigi comandă, Reghe execută » Cum se schimbă Steaua după eșecul jenant cu Voluntari

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (30)
dogred10
dogred10  •  10 Martie 2016, 01:04

si prodanca il trimite dupa paine pe reghe si el se duce ca un mielusel cuminte.

dogred10
dogred10  •  10 Martie 2016, 01:03

De ce nu isi ia gigi licenta pro si scapa de platitu salariului la antrenor ??

lecram55
lecram55  •  09 Martie 2016, 15:54
Postat de vasglo pe 09 Martie 2016, 15:35

Vasile taica, nu te ambala si nu da din coada ca un catel la macelarie, ca iese Matache si, in loc sa-ti arunce vreun os, te ia la goana! N-ati reusit sa bateti Steaua la voi acasa, ati egalat abia in min. 81 ca au fost aia prosti si s-au retras in aparare, aveti numai 2 puncte in fata Stelei, mai sunt 9 etape si tu te crezi campion??!! Un sfat, lasa-te de baut ca la urma se vede ce si cum sta treaba asta cu fotbalul!..-:)

Vasile (vasglo) taică, nu mai behăi, sunteți fără victorie de 4 etape, Dinamo e neînvinsă de 13 meciuri, o fi vreo diferență. Du-te înapoi *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close