FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Becali: "Îi dau un sfat lui Crăciunescu: să aibă grijă cu Haţegan, Kovacs şi Bogaciu!"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 17:44

Gigi Becali crede că Ion Crăciunescu va rezolva problemele din arbitraj, însă îl sfătuieşte pe vîlcean să fie atent la trei "fluieraşi": Ovidiu Haţegan, Istvan Kovacs şi Aurelian Bogaciu.

"Eu nu pot să îl condamn pe finul meu pentru că nu a făcut nimic împotriva mea. Eu vorbesc de arbitru şi dacă el zice "step by step" nu e în regulă. Orice ar fi nu pot să vorbesc de finul meu, dar spun că nu e în regulă. Eu vorbesc doar de Dinamo. Mie aia cu "step by step" nu îmi convine. Dacă face ceva, nu poţi să îl critici în public pe finu'. Cînd vine de la Miami, îl iei deoparte şi îi spui că nu face bine.

Eu sînt sigur că va face curăţenie Crăciunescu, dar îi dau un sfat. Să aibă grijă cu Kovacs, Haţegan şi Bogaciu! Că e posibil să fi luat dinainte "grupa mare", pachete mari de 500 de vreo 20 cm şi nu mai ai ce să le faci! Acum îşi fac datoria doar. După 3-4 delegări îţi dai seama, dacă arbitrează Rapid sau Dinamo. Pe mine nu mă mai pot arbitra, o să fac reclamaţie la DNA de-acum încolo! Ei erau ostaşii de luptă, de sacrificiu", a spus Gigi Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cj1960i
cj1960i  •  29 Noiembrie 2011, 00:17

ori cat este oierul de nesimtit,de prost,de tampit pt. presa noastra e de neinlocuit.

cj1960i
cj1960i  •  29 Noiembrie 2011, 00:11

am o intrebare: locl lui jiji unde,eoare? un amic spunea ca la spitalul 9

mihaienache
mihaienache  •  03 Octombrie 2011, 21:53

asta deja pune presiune pe craciunescu?:((.....direct la puscarie cu ciobanetele

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close