FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îi suspectează pe gălăţeni: ”Oţelul e foarte dubioasă!”

Campionatul trecut, Steaua a bătut de două ori Galaţiul, un dublu 2-1
Campionatul trecut, Steaua a bătut de două ori Galaţiul, un dublu 2-1

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 22:31

Gigi susţine ideea unui aranjament cu unele dintre deciziile pe care Dorinel le-a luat în timpul meciului cîştigat de ardeleni cu 2-1.

Steaua are meci acasă cu Oţelul, după ce revine de la Vaslui. Partida contra gălăţenilor se va disputa în Ghencea, pe 2 septembrie. Pînă atunci, Becali şi-a adus aminte că fosta campioană a fost învinsă pe propriul ei teren de către CFR, 2-1 pentru clujeni, în urma unui joc în care vişiniii au evoluat în inferioritate mai bine de o oră, din cauza eliminării lui Gabi Mureşan.

"Pentru noi va fi relevant meciul cu Oţelul, pentru că vorbim despre un adversar puternic. Moldovenii au avut şi ghinion în debutul sezonului, plus că au mai avut şi datorii, obligaţii pe care le vor avea probabil toată viaţa", a început Gigi.

Finanţatorul roş-albaştrilor a argumentat povestind scenele care l-au făcut să se gîndească la ceva necurat: "CFR a dat primul gol dintr-un penalty pe care Oţelul l-a făcut aiurea, apoi Ronny a dat golul victoriei dintre cinci adversari. În altă fază, Rîpă n-a vrut să centreze! Şi apoi, Dorinel Munteanu l-a folosit pe stînga pe un puşti şi l-a folosit pe Neagu, pe care nu-l mai juca de vreo şase luni! Mi s-a părut dubios. Aşa zic eu".

"Nu se compară cu Steaua!"
CFR a devenit favorită la calificarea în grupele Champions League după ce a bătut cu 2-1 la Basel. Becali recunoaşte: "Dacă se vor califica, va fi pe munca lor, fiindcă au jucat tururi preliminare, n-au mai mers direct în grupe. Dar Steaua are nouă calificări în grupele cupelor europene şi a produs în acest interval de timp vreo 70 de milioane de euro!". CFR va cîştiga între 20 şi 25 de milioane de euro participînd în grupele Ligii.

"Să mă ierte Oţelul şi CFR dacă se supără pentru ce spun. Dar cum naiba să pierzi aşa un meci în care adversarul e cu un om în minus?! Nu zic «blat», zic «dubios»!" (Gigi Becali, patron Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gabryel28
gabryel28  •  25 August 2012, 12:50

beeeecalii ai cele mai multe blaturi din liga1 bai nenorocitule!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează