LIGA 1    •   TRANSFER

Becali îl poate pierde pe Nemec! Dinamoviștii au făcut un anunț de ultim moment despre situația slovacului

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Miercuri, 23 Mai

Gigi Becali a anunțat categoric că și-l dorește pe Adam Nemec la FCSB, însă atacantul slovac de 32 de ani pare decis, conform spuselor lui Ionel Dănciulescu, să părăsească definitiv România. "Discut mult cu Nemec. Am discutat cu el și săptămâna trecută. Mi-a spus că își dorește un contract într-o țară exotică, pe bani mulți. Dacă nu, vrea să se întoarcă în Slovacia. Am înțeles că are o ofertă și din Cehia.

De România nu mi-a vorbit absolut deloc și nu știu nimic de o ofertă din partea FCSB-ului", a declarat Ionel Dănciulescu în această dimineață, la TV Digi Sport.

Contractul lui Nemec cu Dinamo expiră la începutul acestei veri, iar "câinii" nu i-au înaintat acestuia nicio ofertă de prelungire.

20 de goluriîn 60 de meciuri în toate competițiile a reușit Nemec pentru Dinamo

"Am vorbit cu impresarul lui Nemec. I-am făcut o ofertă, i-am zis că asta e ultima. E cea mai bună pe care i-am făcut-o. Până la 1 iunie e valabilă.

Am 3 atacanți pe listă, vor veni doi. Omrani, Abang și Nemec sunt cei pe care îi vreau, primii 2 care semnează rămân. Să se grăbească cine vrea să vină la Steaua"
George Becali

Vezi și: Pleacă din România?! Anunțul misterios al iubitei lui Nemec

Comentarii (11 ) Adaugă comentariu

Gabi Simon  •  23 Mai 2018, 20:22

Asa este Gigi *** e devoratorul de jucatori. D-zeu stie cit va mai supravietui FCSB-ul lui caci se tine Talpan tare de capul lui sa ii suspende definitiv de la Federatie si din Cupele Europene. Asta chiar azi a depus hirtiile la Federatie,si tare mi-e ca e sf lor din fotbal ,ca Talpan cere si dezafiliera lor din prima liga,si o sa trebuiasca *** sa isi vada de treburile lui si sa se apuce alt sport.

Stancu Florin  •  23 Mai 2018, 14:52

Ramane cu...cleptomanu care stie sa-si faca crucea corect.

digei  •  23 Mai 2018, 13:19

L-a avut vreun minut ca sa poti spune ca "l-ar putea pierde" ? Daca ai avea proprietatea termenilor ai spune "Becali l-ar putea rata pe Nemec"

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase