FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl vrea pe Ioan Andone la FCSB: "Îmi place de el, dar există o problemă" » Cum l-a impresionat dinamovistul + Ce spune despre Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 13:03

Gigi Becali a fost impresionat de faptul că în urmă cu un an Ioan Andone i l-a propus pe Alexandru Mitriță la FCSB, iar în acest sezon a "explodat".

"Vă pot spune ce mi-a spus un fost antrenor. M-a întrebat de ce îl vreau pe Băluță și nu-l iau pe Mitriță? Mi-a spus acum un an. Da, de Ioan Andone e vorba. Eu i-am spus că aș fi colaborat cu el, îmi place de el, dar e dinamovist. M-a impresionat că mi-a spus asta acum un an când nimeni nu zicea nimic de Mitriță", a declarat Becali la Pro x.

Becali spune că păstrează legătura și cu Marius Șumudică, antrenor liber de contract: "Șumudică e prietenul meu. Și ieri am vorbit cu el. M-a sunat să-mi spună de Budescu. N-am vorbit despre Steaua, am vorbit despre jucători".

Citește și:  Șumudică a vorbit cu Gigi Becali: "E incredibil ce au acolo" + Ce discuții a avut cu jucătorii FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  02 Iunie 2018, 05:19

Ce Andone ce sa faca e mic,să îl aducă pe Zidane ca e liber si va lua cu el Liga campionilor.

ffdp
ffdp  •  01 Iunie 2018, 17:00

Nea JIJI matale esti la FCSB .....nu mai esti chirias la STEAUA de cativa ani ............vezi ca urmeaza sa platesti chiria la STEAUA 37 de mil =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ....fac pariu ca n-o sa mai pronunti '' steaua '' cat o sa traiesti =)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează