FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îl vrea şi pe Grozav, dar un fost mare fotbalist îl sfătuieşte altceva: "Nu e de Steaua" » Ce spun cei de la Petrolul despre transfer

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 19:42

Gabriel Iancu, Alexandru Maxim şi Gicu Grozav sînt ţintele lui Gigi Becali în această iarnă. A perfectat transferul lui Iancu şi este aproape să se înţeleagă şi cu Maxim.

Becali a anunţat că îl vrea şi pe Gicu Grozav, atacantul Petrolului şi al echipei naţionale. Ilie Balaci nu este însă de acord cu decizia finanţatorului stelist şi l-a sfătuit altceva: "Grozav nu este un jucător de Steaua. Au jucători mai buni la echipă, dacă vine şi Maxim unde să mai joace Grozav?", a spus fostul mare fotbalist la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

Şi Grozav a vorbit despre un eventual transfer în Ghencea: "Nu e nimic concret cu Steaua, ştiu doar ceea ce a spus domnul Gigi Becali la televizor".

Oficialii Petrolului au postat un comunicat pe site-ul clubului în care neagă că există posibilitatea ca Grozav şi Bokila să ajungă la Steaua: „Această variantă nu a existat şi nici nu va fi luată în calcul. Sperăm, astfel, ca toate speculaţiile care se fac pe marginea acestui subiect să înceteze, atîta vreme cât Grozav şi Bokila sînt jucători sub contract cu FC Petrolul Ploieşti şi nu se pune problema transferului lor la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 01:51

BOKILA E BUN !

neuercainerosu
neuercainerosu  •  18 Decembrie 2012, 22:55
Postat de djamorphis pe 18 Decembrie 2012, 22:31

L-am vazut, bun filmul. Ia vezi tu filmul asta, invata insa germana intai. :))) ISTORIE!!! ://dokumonster.de/sehen/296-mythos-meineid-meisterschaften-100-jahre-schalke-04-wdr-doku/

Seara buna, Dj.

neuercainerosu
neuercainerosu  •  18 Decembrie 2012, 22:55
Postat de maresal24 pe 18 Decembrie 2012, 22:46

ucigashi de schimb l-ai vazut ? cu mafia chinezeazsca,e beton

Eu am iesit, o seara buna.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează