FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îşi motivează fotbaliştii cu o super-primă: 222.000 de euro de jucător!

Dacă vor lua titlu, steliştii ar putea cîştiga din prime chiar mai mult decît cîştigă din salariu!
Dacă vor lua titlu, steliştii ar putea cîştiga din prime chiar mai mult decît cîştigă din salariu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 09:30

Începînd din etapa următoare, jucătorii Stelei vor avea prime la fiecare meci important, iar dacă echipa va ajunge în grupele Champions League, Becali va plăti bonusuri totale de peste 4 milioane de euro.

Steaua e pe locul 2, la egalitate cu Dinamo, iar Gigi Becali anunţă public prime mari pentru elevii săi. "Eu mă ţin de cuvînt. Am spus că atunci cînd vom urca pe podium, o să aibă bonusuri financiare, aşa o să se întîmple", a declarat patronul roş-albaştrilor la GSP TV.

"La Galaţi vor juca pe cîte 3.000 de euro de om. Apoi, cu FC Vaslui, în Ghencea, vor avea cîte 4.000 de om, iar în Giuleşti cîte 5.000 de euro. Dacă mai avem şanse la titlu, cu Dinamo le dau 10.000 de euro, iar cu CFR, dacă depindem de acel meci ca să obţinem titlul, vor încasa cîte 200.000 de euro! Asta pentru că dacă luăm campionatul sîntem cap de serie şi sigur intrăm în grupele Champions League, ceea ce ne-ar aduce peste 30 de milioane de euro", a spus Becali.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Gigi la Muntele Athos

Patronul Stelei a plecat ieri în pelerinaj la Muntele Athos, aşa cum procedează de cîţiva ani în săptămîna care precede Sărbătorile Pascale. "Vreau să mă duc acolo să mă curăţ definitiv, că simt că am atîta mizerie după scandalurile şi înjurăturile pe care le-am avut în ultima perioadă. O să revin sîmbătă în ţară şi mă duc direct la Galaţi, la meci", a spus Becali.

Cît costă Moraes pentru Steaua
Ioan Becali a dezvăluit la GSP TV care e situaţia lui Junior Moraes la ŢSKA Sofia. "Cred că în vară va pleca la o echipă mai mare ca ŢSKA. Dacă Steaua Bucureşti e un club mare? Da, dar Moraes costă acum 2,5 milioane de euro. Dacă Steaua are aceşti bani, e în regulă", a spus Giovanni. Moraes a marcat 10 goluri în acest sezon pentru gruparea bulgară.

INBOX
- Steaua are 5 jucători la limita suspendării cu Vaslui în meciul de la Galaţi: Bourceanu, Tibi Bălan, Chiricheş, Pîrvulescu şi Iliev. Primii 4 vor fi titulari.
- Gigi Becali a băgat în şedinţă 4 jucători, cărora le-a atras atenţia să nu calce strîmb în viaţa privată. E vorba despre Pîrvulescu, Tibi Bălan, Tănase şi Chipciu. Cu Mihai Costea deja s-a resemnat: "Dacă o ţine aşa, poate să se lase de fotbal"
- Patronului lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a dezvăluit că echipa sa continuă să deţină un procent important la Chipciu în cazul unui transfer afară. Din suma pe care o va obţine Steaua se vor scădea 1,5 milioane, după care 25 la sută vor ajunge la Braşov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
liviu14
liviu14  •  11 Aprilie 2012, 14:09

Voi chiar credeti tot ce scapa pe gura .........ziaristi de doi bani!

sapcarosie
sapcarosie  •  11 Aprilie 2012, 08:03

sanse de calificare 1%. Promisiuni desarte. O stie si el , deasta a plus atat.Povesti.

alpin
alpin  •  11 Aprilie 2012, 07:25

De ce nu 222 de milioane de jucator?! Oricum, nu exista riscul sa scoata vreun ban din buzunar!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează