FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 0-0

VIDEO Becali l-a făcut praf pe Alibec după remiza FCSB-ului de la Voluntari » Ameninţarea patronului

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 22:39

Gigi Becali a fost furios la finalul meciului jucat de FCSB la Voluntari, încheiat 0-0, iar principala sa ţintă a fost Denis Alibec, atacantul schimbat în minutul 80.

"Dacă nu câştigi cu Voluntari, nu poţi să ai pretenţii să câştigi campionatul. Nu am avut atacant, am avut un atacant care dădea mingea la ei şi face mofturi. O să facă banca, o să stea pe bancă şi o să rupă banca cu piciorul. El crede că e copil, că toata lumea trebuie să îl alinte pe el. Nu o să mai fie alintat.

E vina echipei, care a crezut că e jocul de dinainte câştigat. Nu am avut atitudine, nu se poate câştiga un meci fără şut pe poartă", a spus Becali la finalul partidei, la ieşirea de la stadion.

Alibec a fost extrem de nervos după schimbare, iar la ieşirea din teren a lovit puternic cu piciorul o uşă, în drum spre vestiare, moment surprins de camerele de luat vederi. 

Atacantul nu a avut prea multe reuşite în meciul cu Voluntari, deşi a jucat de la începutul meciului şi a fost căpitan la FCSB.

Vezi AICI fazele VIDEO ale meciului Voluntari - FCSB!

Citeşte şi: Alibec n-a învățat nimic! Criză de nervi în toată regula după ce a fost schimbat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
163253500722316
Emanoil Radu  •  14 Octombrie 2017, 12:00

Comportamentul lui Alibec este inadmisibil ,dar ceea ce nu vede Gigi este ca echipa nu are antrenor . Dica este un baiat bun ,dar saltul de la liga 3 la Steaua e cam prea mult ! Echipa nu joaca nimic ! Se bazeaza pe sclipirile lui Budescu sau Man si pentru o echipa cu un asemenea lot este mult prea putin ! Daca merge in continuare pe mana moarta a lui Dica va pierde sigur campionatul pentru ca CFR are un antrenor cu .....cohones ,un antrenor adevarat !

waves
waves  •  14 Octombrie 2017, 12:01
Postat de waves pe 14 Octombrie 2017, 11:55

Asta este diferența între un prost și un om normal .Prostul tipa că nu e lăsat să fure...In rest bellagio ala ,mă jignit șii pe mine ***

Dar până la urmă are dreptate.De ce sa plătești firma mea ?Tu concurentul meu?ce cauți tu jiji cu valiza la muncitorii ***.Daca *** ca jiji și tea nu aveau acces mai vorbeam ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

waves
waves  •  14 Octombrie 2017, 11:55
Postat de Xenopol Alexandru pe 14 Octombrie 2017, 11:19

belagio@ De ce nu ar putea sa joace pentru propria victorie o echipa pe care candva ai premiat-o"?! Ce o impiedica ? Alti bani alta distractie dar in acest caz ai incalcat principiul de a se juca la victorie si atunci este cu adevarat mita, esti culpabil. De altfel tarile care mai aveau aceasta legislatie si-au schimbat-o sau si-o schimba. Cu schimbul de terenuri.. in capitalism un om de afaceri e obligat sa faca profit --altfel nu supravietuieste,este o regula a capitalismului-profitul. Cazul seamana cu condamnarea lui Relu Fenechiu care si el a fost condamnat pentru ca a indraznit sa aiba profit intr-o afacere cu statul desi mita nu a fost dovedita. In cazul Maybach-lui iti arati adevarata fata,brusc devii interesat de drepturile unor hoti adevarati. Adica Gigi care era victima era incatusat de doua zile iar hotii se zbenguiau liberi dupa alte "afaceri", intr-adevar libertatea lor era foarte importanta! Si nu am auzit nimic de gloante ci de faptul ca au fost tratati cu bere si tigari.

Asta este diferența între un prost și un om normal .Prostul tipa că nu e lăsat să fure...In rest bellagio ala ,mă jignit șii pe mine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează