FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

Becali, la un pas să aleagă înlocuitorul lui Dică » Pe cine vrei antrenor la FCSB?

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 10:12

După 0-2 cu CFR Cluj, ultimul meci din 2018, Gigi Becali a avut o ieșire nervoasă și l-a atacat pe antrenorul Nicolae Dică, cerându-i demisia.

Gigi Becali a început deja căutările pentru un nou antrenor, iar patronul FCSB se gândește la mai multe nume importante. Deși favorit pare Laurențiu Reghecampf (Detalii AICI), pe lista lui Gigi Becali se mai află antrenori precum Mihai Teja, Edward Iordănescu și Dan Alexa.

Dintre aceștia, Reghecampf și Iordănescu sunt liberi de contract, în timp ce Mihai Teja are contract cu Gaz Metan, iar Dan Alexa antrenează la Dunărea Călărași.

 

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mere_acre
mere_acre  •  25 Decembrie 2018, 18:35

pă jijică-l vreau... plecat !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  25 Decembrie 2018, 09:29

Sa-l puna pe DAN PETRESCU sa se termine odatã bâlciul !

andyschleck
andyschleck  •  24 Decembrie 2018, 21:33

Costin Stucan antrenor .. ca tot se crede atotstiutor..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează