FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Becali, mesaj tranșant despre transferul lui Dennis Man: „El știe bine asta”

Dennis Man e golgeter în Lga 1 +42   FOTO
Dennis Man e golgeter în Lga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 13:36 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 14:13

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Dennis Man, vedeta echipei sale, și spune că acesta nu va pleca până la finalul sezonului.

  • Dennis Man, fotbalistul anului 2020 în Ancheta Gazetei Sporturilor, este golgeterul Ligii 1, cu 14 goluri în 15 partide

Finanțatorul roș-albaștrilor spune că extrema de 22 de ani, care se află în cel mai bun moment al carierei, nu va fi vândut acum pentru că FCSB are ca obiectiv câștigarea campionatului.

Gigi Becali: „Man știe când va pleca”

„Terminați cu ofertele pentru Dennis Man. Nu este aproape de nicio echipă. Până nu câștig acest campionat nu îmi pleacă niciun jucător important! Man știe bine când o să plece.

Dacă nu îi dau drumul lui Coman, spuneți că de ce nu îi dau drumul lui Coman. Dacă nu îi dau drumul lui Man, spuneți că de ce nu îi dau drumul lui Man. 

Nu vreau alte discuții. Nu mă mai întrebați de plecări! Știu eu cel mai bine ce am de făcut și tot eu știu cel mai bine cât să cer pe Man”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

6.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

VIDEO Victor Becali, ferm în privința plecării lui Dennis Man la Fenerbahce: „Este o mare problemă”

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV A plecat de la FCSB! Transferul a fost perfectat azi » Ce profit obține Gigi Becali

Toți caută jucători pentru Gigi Becali! Situație incredibilă în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
the_fixer
the_fixer  •  21 Ianuarie 2021, 18:37

Denis MAN = €900.000 Florinel Coman = € 875.000 Olimpiu Morutan = €600.000 Florin Tanase = €500.000 Popescu al mic = €75.000 Prețurile corecte ale jucătorilor lui fcsb

the_fixer
the_fixer  •  21 Ianuarie 2021, 18:35

Gigisport scrie ca îl monitorizează Barcelona! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albion_rovers
albion_rovers  •  21 Ianuarie 2021, 14:33

Nu are nici o oferta si nu va pleca nici daca FC FCSB va castiga campionatul. Ce faceti voi de ani de zile se numeste gargara cu abureli: n-spe oferte fictive, pt ca la sfarsit sa ziceti ca Gigi a rupt negoicierile sau ca nu-l da fiindca vrea titlul sau grupele UCL. ABURELI!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close