FOTBAL  »  Superliga  »  

Becali: "Mureşan e nebun la cap cu genţile lui!"

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Principalul vizat de acuzaţiile clujenilor, Gigi Becali, a reacţionat pentru Gazeta Sporturilor: “Ăştia de la CFR visează! Numai tîmpenii vorbeşte Mureşan. Nu e sănătos la cap! Toată ziua cînd n-are ce face stă şi se leagă de Steaua şi de mine. E nebun la cap cu genţile lui! Păi, eu altă treabă n-am decît să-mi trimit nepoţii la Cluj cu genţile de bani?!”, a spus Becali referitor la "Scandalul sacoşa".

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (85)
 •  25 Februarie 2008, 01:01

Bineinteles ca o minte precum a lui Jiji nu o sa ajunga niciodata sus,numai el poate sa dea cu atata mila in masina lui de mii de euro,,sa se ia in gura cu Academia Romana,un om care abia a terminat liceul,celebrul refren:Voiculescu,..si multe altele,si inca unu care vrea sa devina presedinte,,,slab..slab ...mai stelistilor va manca in cur asa tare ziceti..cn ii primu loc...asa ca so lasam balta...pacat de echipa ,,dar cel mai mare gunoi dnul presedinte..rusinica rusinica...fiecare cu nebunia lui..asa ca haide CFR-ul..dk un presedinte de club in ungur asta nu inseamna ca fotbalisti is unguri...eronat..mai cititi si voi...deci concluzie dk Jiji ii fost oier ...ii o echipa de oieri.....scurt pe doi...Asa ca ciocu mic,..ca noi suntem la putere...Hai CFR si Dinamo..

 •  25 Februarie 2008, 00:36

Ia mai dai bah'in m_o_r_t_z_i mamii lor de bozgori spurcatzi si imputzitzi.Sa se duca draq in tzara lor aia de kkt sa joace futbol acolo,nu aici in Romania.Eu sunt un Dinamovist 100%,dar prefer sa ia zdeaua,rapid,poli sau orice alta echipa titlu,decit sa ia imputzitzi aia de u_n_g_u_r_i.....Afara cu totzi bozgori din tzara asta.....Sunt un rasist incurabil,asa ca FORTZA VADIM TUDOR :::)))MULTA M_U_I_E la bozgori !!!

 •  24 Februarie 2008, 23:40

Diano, tata, vorbisi de mai bine taceai... Felicita-l tu pe Muresan ala al tau ca a avut dreptate cu blaturile...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează