FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Nici dacă-mi taie capul nu-mi pot lua Steaua!" Dezvăluiri din culisele deciziei de condamnare

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 19:20

Aflat încă în Dubai, Gigi Becali a anunţat ce va face în perioada următoare după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. În afara acestei pedepse, patronul Stelei va trebui să se prezinte la poliţie timp de 8 ani în fiecare lună pentru a semna un proces verbal.

"Acum mă duc pe la Olăroiu pe acasă, apoi la Amsterdam şi de acolo vin acasă, la Bucureşti. Nimic nu mă mai poate face fericit, am o prea mare durere în suflet. Eu sînt puternic, dar nu am ce să fac în privinţa familiei. Cînd plînge nevasta sau mama, îmi vine să mă dau cu capul de pereţi. Simţi că vine sfîrşitul pentru tine.

Vreau ca Dumnezeu să facă dreptate mai repede, aici pe pămînt. Eu ştiu tot ce s-a întîmplat de am fost condamnat, dar nu pot să spun acum. Eu ştiu totul ce s-a întîmplat acolo. Mi-au dat 3 ani ca să mă cuminţească. Dar mă deranjează batjocura. 8 ani să vin să semnez lună de lună", a spus Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

Patronul Stelei anunţă că nu e nici o şansă ca el să piardă clubul: "Steaua nu mi-o ia nici dacă-mi taie capul! N-are cum".

Pădureanu: "Cineva vrea să îi ia Steaua"

Jean Pădureanu vede o legătură directă între condamnarea lui Gigi Becali şi calitatea sa de patron al Stelei.

"E posibil însă ca unii să-şi dorească să pună mîna pe Steaua şi de aici toată povestea asta cu Gigi. Steaua e un nume important şi e tentantă pentru foarte mulţi. Mai multe nu zic, înţelegeţi voi ce-am vrut să spun!", a declarat Pădureanu pentru Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
hofer
hofer  •  12 Februarie 2013, 12:34
Postat de vriscu pe 11 Februarie 2013, 23:59

nu sunt fan gigi...dar toti astia care vor sa plece becali de la steaua ar trebui sa constientizeze ca daca ar pleca becali de la Steaua, clubul ar ajunge ca Dinamo sau Rapid aproape in insolventa.Crede=ti ca o sa vina altul sa bage bani cum a bagat Gigi?

Stai cuminte ca nimeni nu vrea sa ia Steaua.

andy_2008
andy_2008  •  12 Februarie 2013, 00:31

Tata jeale asta ,mare securist.

vriscu
vriscu  •  11 Februarie 2013, 23:59

nu sunt fan gigi...dar toti astia care vor sa plece becali de la steaua ar trebui sa constientizeze ca daca ar pleca becali de la Steaua, clubul ar ajunge ca Dinamo sau Rapid aproape in insolventa.Crede=ti ca o sa vina altul sa bage bani cum a bagat Gigi?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează