FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu a rezistat să mai tacă: "Dacă nu eram sigur, nu sunam" » Ce transfer a anunţat patronul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 23:03

Patronul Stelei nu a rezistat şi şi-a încălcat promisiunea, aceea de a nu mai vorbi la televizor decît la palat, cu toată presa de faţă. Gigi Becali a sunat în această seară la o televiziune pentru a anunţa că pregăteşte o mutare de multe milioane de euro.

"Chiricheş va pleca peste 15 milioane de euro. Nu dădeam ca nebunu' telefon dacă nu era serios. Greşeala de la meciul cu Ajax l-a costat. Acum o să iau banii în tranşe", a spus Gigi Becali la DigiSport Special.

Fundaşul Stelei a mai avut o ofertă importantă, anunţată tot de patronul roş-albaştrilor, însă pînă la urmă nu s-a concretizat nimic.

5 milioane de euro este cota lui Chiricheş conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
plischi
plischi  •  19 Februarie 2013, 06:20

atat de mult tace - prin faptul ca nu spune de fapt nimic - atunci cand vorbeste, nici nu cred ca mai are importantza daca se tine sau nu de cuvant.

bandoleros
bandoleros  •  19 Februarie 2013, 02:52
Postat de saviola2_8 pe 19 Februarie 2013, 02:35

pai cand e vorba de bani multi nu mai poate fi vorba de sentimente! si hagi daca vine sau altu tot se gandeste si la partea financiara, nimeni nu vrea sa piarda bani, diferenta dintre ei si ojer e ca ei nu ar sta sa aberee zilnic pe la tv, sa distruga moralu jucatorilor, sa fie neprofesionisti intr-un cuvant, ei macar daca au aceleasi scopuri macar o vor face tacit si in acelasi timp, cat va fi liniste si rezultate, steaua va redeveni ce a fost candva, gandeste-te ca steaua aduce milioane de fani la stadion chiar cand echipa nu castiga trofee si cand e condusa de un incult, nebun s.a.m.d , daca vine unu ca hagi va fi delir prin tribune!

bucurestene. vreau sa plece ciobanul. dar sa vina altcineva mai bun. cer prea mult? altfel va fi aceeasi marie cu alta palarie. daca vrem doar unul care sa nu "aberee zilnic pe la tv" atunci il transferam pe Badea! Badea este mut si ochii bulbucati ca pestele. ce zici. e ok? repet. daca pleaca ciobanul sper la un conducator si chiar conducatori care sa se implice mai mult la echipa pentru a face performanta. vreau sa vad si eu la Steaua 2-3 atacanti de valoare. si sa numai fie intotdeauna salariul o problema. vreau sa vad si eu un Wesley la Steaua de exemplu.

terminatorul2
terminatorul2  •  19 Februarie 2013, 02:48
Postat de bandoleros pe 19 Februarie 2013, 02:41

cel care va cumpara Steaua. trebuie sa'si asume aceste lucruri. si anume ca Steaua trebuie sa se bata an de an la titlu. ca Steaua trebuie sa participe an de an in cupele europene.

Dar dacă a spus că n-o vinde niciodată , discuțiile sunt de prisos !! Asta e și cred că se discută mult prea mult despre el decăt despre fotbal !!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează