FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID VIENA, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO (ÎN TUR, 1-3)

Becali nu e speriat de pierderea lui Bălgrădean: "Dumnezeu știe mai bine, poate ne calificăm cu Vlad" + motivul pentru care "jucătorii înnebunesc la antrenamente"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 21:06

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a dezvăluit astăzi că portarul Cristi Bălgrădean este incert pentru returul de joi cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League.

Patronul Gigi Becali a confirmat ulterior că Bălgrădean nu va juca, cel mai probabil, în disputa de joi.

"M-a sunat MM și mi-a spus, erau foarte îngrijorați și el, și Dică. Le-am spus în felul următor: «Poate ne calificăm cu Vlad».  Ce știm noi ce e mai bine? Dumnezeu știe mai bine. Poate Vlad e mai bun sau poate e mai rău.

La antrenamente mi-a spus MM că jucătorii înnebunesc că nu pot să-i dea gol lui Vlad. N-am nicio emoție. Dumnezeu, dacă vrea, ne poate califica", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

  • FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ul Europa League (în tur 1-3), se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

Vezi și:  Reacție categorică a lui Gigi Becali după evenimentul din Ghencea » S-a luat de Gabi Balint și distruge istoria CSA Steaua: "Bă, pe astea le-a cumpărat Becali! Aveți mare grijă!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
andrei.f
andrei.f  •  29 August 2018, 12:25

Unde nu-i cap ... Bălgrădean trebuia menajat, fără el Steau n-are şanse !

minell73
minell73  •  29 August 2018, 07:25
Postat de zakh pe 29 August 2018, 01:17

***

Mentalitate de fcsb-ist prost. Toti sunteti niste nulitati. Cand nu mai aveti argumente,incepeti si injurati.*** de serviciu gsp.ro nu vede cati saraci infometati injura pe aici? Foamea si îngurgitarea zerului dauneaza grav sanatatii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zakh
zakh  •  29 August 2018, 01:17
Postat de geo.b. pe 29 August 2018, 00:14

Eu de obicei sunt Roman si tin cu echipele Romanesti in Europa,dar cu voi nu am sa tin vreodata,pentru ca jucati murdar. Incepand cu patronul,conducatorii clubului,o parte a presei,comentatori si realizatori,toti jucati murdar.Pentru voi fair-play-ul nu mai face parte de mult in vocabularul vostru.Banul conteaza cel mai mult,ban castigat sub orice mijloace,chiar si cu "lovituri repetate sub centura".Tocmai de aceea va urez sa luati doua si nu sa dati doua.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează