FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TAS

Becali nu pierde timpul » Un prim demers înainte de a ajunge la Laussane: "Miercuri avem o întâlnire, am facturat deja biletul de avion"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 20:27

Gigi Becali a luat deja legătura cu două case de avocatură pentru a se consulta în privința regulamentului LPF, care nu specifică clar criteriile de departajare în cazul în care două echipe termină sezonul la egalitate de puncte.

Viitorul a fost deja desemnată campioană de LPF, dar FCSB a găsit o sincopă în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, pe care ar putea să o speculeze pentru a fi desemnată campioană la TAS

"Am înțeles că cei de la Federație vor cere un punct de vedere la două sau trei case de avocatură din România și din străinătate, ca sa omologheze rezultatele. După care le va comunica Comitetului Executiv, care votează.

Eu nu am așteptat, am luat legătura cu două case de avocatură din Elveția. Una este patronată de o româncă, profesor universitar în Drept, care a spus că știe situația și că suntem îndreptățiți să facem acest demers.

Celălalt e un avocat spaniol. Nu era foarte în temă cu situația. A zis că nu apără cazuri pe care le pierde. Miercuri avem o întâlnire, am și facturat deja biletul de avion, 5.000 de euro, să ne întâlnim să-și facă un punct de vedere", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cel mai probabil, avocata de care a vorbit Becali este Camelia Costea, din Cluj, care lucrează la biroul de avocatură Zuzak Rechtsanwälte din Zürich.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
sexilian
sexilian  •  15 Mai 2017, 09:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  15 Mai 2017, 08:50

Cui ii pasa de biletu' lui de avion???

catalynn
catalynn  •  15 Mai 2017, 07:05
Postat de ticbis pe 15 Mai 2017, 00:27

Stai jos ca esti prost si te mai faci si de ras. Argaseala putea sa fie de acord cu orice si sa voteze orice, atata timp cat modificarile astea nu au fost inscrise oficial in regulamente, e apa de ploaie ce a votat Argaseala. Regulamentul, bun sau rau e unul singur si e ala scris pe hartie. Acolo scrie clar si pentru priceperea oricarui prost din lume: in caz de egalitate de puncte, campioana va fi cea care in meciurile directe din CAMPIONAT are bilant pozitiv fata de contracandidata. PUNCT! Conform regulamentului in vigoare, FCSB este campioana! Fara discutie!

Daca pierde la TAS promiți sa ne scutești de consilierea juridică cu care oricum nu ai nicio treaba?! Ai auzit vreodată de expresia "litera si spiritul legii"?! Daca da, si mai ales daca o si înțelegi, nu precum cea cu "săraci cu duhul", nu o sa te mai intrebi de ce jijel pierde la TAS si nu numai ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează