FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali nu renunță la marea lui feblețe » Face o nouă ofertă: ”Îl vreau neapărat!”

Teixeira are 7 sezoane în România, la 4 echipe: Braşov, Rapid, Petrolul şi Astra
Teixeira are 7 sezoane în România, la 4 echipe: Braşov, Rapid, Petrolul şi Astra

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 00:00

Gigi Becali a anunțat ieri că va face tot ce poate în această vară ca portughezul Filipe Teixeira, 36 de ani, să semneze cu FCSB.

Patronul Stelei s-a întors la București după o săptămână pe care a petrecut-o la mânăstire și a dezvăluit numele jucătorilor pe care vrea să-i transfere în vară. Becali e decis să lupte din nou la baionetă pentru a pune în sfârșit mâna pe semnătura lui Teixeira, jucător al cărui contract cu Astra expiră în această vară.

"Vreau să-l iau neapărat pe Teixeira! Mai joacă un an sau doi maximum, dar eu îl vreau pentru grupele Ligii Campionilor. Are experiență și e valoros. Am nevoie de el pentru preliminarii, vreau să mă califice în grupele Ligii. După aia, să fie sănătos, și-a făcut treaba. Teixeira nu poate fi comparat în momentul astă cu nimeni din România.

Face faza defensivă, poate să joace în fața apărării, e și agresiv pe lângă toate calitățile tehnice! Cum pot să-l compar pe Teixeira cu Cernat, de exemplu? Să mă ierte băiatul, că nu am nimic cu el, dar pentru mine nu a fost niciodată o țintă. Am vrut să-l iau, să-i dau 10.000 de euro, dar el voia și bani la semnătură. Cu tot respectul, nu poți să-l compari niciodată cu Teixeira", a spus ieri Becali.

Patronul vicecampioanei știe și ce salariu îi va da portughezului de 36 de ani. O remunerație lunară de 15.000 de euro, o primă importantă la parafarea contractului de 100.000 de euro, dar și alte bonusuri la fel de importante pentru accederea în grupele Champions League sau Europa League.

Astra nu renunță!

Președintele Astrei, Dani Coman, a anunțat că giurgiuvenii nu vor să renunțe așa ușor la serviciile lui Teixeira. "Sunt 14 jucători care vor pleca de la Astra la finalul acestui campionat, dar nu vom renunța la toți așa simplu. Dacă unii vor pleca cu siguranță, sunt și alți jucători importanți cu care vom negocia contracte noi și pe care vrem să-i păstrăm la echipă. Cu unii am început deja negocierile pentru a rămâne la echipă, cu restul vom discuta în perioada următoare", a spus Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  15 Aprilie 2017, 10:35

Ar trebui cusut la bot,intai iei si apoi te lauzi.. Poate sa-l stearga de pe lista de pe acum.

saviola2_8
saviola2_8  •  15 Aprilie 2017, 10:10

Decat teixeira mai bine budescu iar cernat a fost mai bun la timpul sau decat a fost vreodata teixeira. Jb habarnist ca de obicei.

zizu
zizu  •  15 Aprilie 2017, 09:31

la care manastire? la aia pe care a dat o in judecata? a facut asta la pacate in saptamana mare cat pentru o viata si se mai si lauda ca a fost la manastire! UN FARISEU!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează