FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, ofertă clară pentru un jucător "Îi dau 20.000 de euro pe lună" » Ce se întâmplă cu Nemec și Omrani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 12:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre viitorul echipei, dezvăluind că i-a propus mijlocașului portughez Filipe Teixeira, 38 de ani, prelungirea contractului.

"Am vorbit cu Teixeira și cred că rămâne. I-am propus 20.000 de euro pe lună și un contract pe 6 luni. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, contractul se prelungește automat pe încă 6 luni. Dacă nu, ne despărțim și gata", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Teixeira în sezonul trecut la FCSB: 27 de meciuri, 13 ca titular, 7 integralist, 3 goluri și 1 pasă de gol

Becali a vorbit și despre transferurile pe care vrea să le facă.

"Avem nevoie de un atacant. I-am făcut o ofertă lui Nemec, dar a refuzat. Însă la modul în care a refuzat-o, cred că o va accepta. Mai așteaptă ceva timp să vadă ce oferte mai are. Dar cred că vine la noi. Și mai este Omrani. Dacă primește o decizie favorabilă de la Comisia de Disciplină, vine la noi.

Poate aducem și un fundaș central. Dar dacă va rămâne Valerică Găman e posibil să nu mai aducem alt fundaș. O să vedem.", a adăugat patronul FCSB.

  • Billel Omrani, 24 de ani, este atacantul celor de la CFR Cluj. Francezul ar avea o clauză de 2 milioane de euro, dar reprezentații jucătorului contestă contractul, iar expertiza grafologică a demonstrat că Billel Omrani nu a semnat prelungirea contracului cu echipa ardeleană. Are 8 goluri în 30 de meciuri în sezonul trecut din Liga 1.
  • Adam Nemec, 32 de ani, este liber de contract după ce i s-a terminat contractul cu Dinamo. Slovacul a dat 6 goluri în Liga 1, în 29 de partide.

Citește și: Gigi Becali, după venirea lui Mourinho în România: "Manchester United a făcut ofertă pentru jucătorul meu! Cred că pentru el a venit"

Citește și: Dialog spumos între Gigi Becali și Marius Șumudică: "Vin să îmi dai brânză și așa mă îmbrac" » Becali a zis când îl pune antrenor la FCSB și ce trebuie să facă: "Ascultă de mine"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
adriann_
adriann_  •  06 Iunie 2018, 17:45
Postat de ares123 pe 06 Iunie 2018, 15:57

120000 in 6 luni e putin , nu ? Nu mai bine se duce la dinamo pe o ciorba chioara, sau la voi in cloaca gratis ?

Logica becaliota nu inceteaza sa amuze: deci in Giulesti, unde fotbalisti cu CV-uri impresionante au venit sa joace GRATIS pentru echipa lor de suflet, ar fi o cloaca. Iar la beecali, unde angajatii sunt umiliti spunandu-se public la tv ca ar fi niste slugi, probabil ca ar fi ceva intre Sans Souci si Versailles :))) Credca?peste ani si ani savantii inca vor incerca sa desluseasca mutatiile sociale si intelectuale care au facut posibila ascensiunea acestui cioban ghiolban, perfid si puscarias...

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  06 Iunie 2018, 17:14
Postat de ares123 pe 06 Iunie 2018, 15:57

120000 in 6 luni e putin , nu ? Nu mai bine se duce la dinamo pe o ciorba chioara, sau la voi in cloaca gratis ?

Nu mai spunce asa , ca nu ai dreptate.... daca se duce la Rin si joaca pentru ciorba este mai putin umilitor decat sa joace pentru cioban si sa ia bani.... sa iei banii ciobanului, aia da umilinta ! Mai bine o ciorba cinstita ! :)

110146613198286
Gabi Simon  •  06 Iunie 2018, 16:57

Zurliul asta iar arunca cu banii pe jucatori fara cap,nu degeaba e ciobanoi,nici la anul nu va lua nimic,caci lui nu-i place sa i-a nici Cupa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează