FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dialog spumos între Gigi Becali și Marius Șumudică: "Vin să îmi dai brânză și așa mă îmbrac" » Becali a zis când îl pune antrenor la FCSB și ce trebuie să facă: "Ascultă de mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 11:58

Marius Șumudică și Gigi Becali au avut un dialog în direct la TV și au vorbit despre posibila venire a antrenorului la FCSB.

Gigi Becali: "Eu nu am avut niciodată o relație tensionată cu Șumudică. M-am supărat de câteva ori pe el când se lua de Dică și de MM Stoica, oamenii mei, și când zicea FCSB în loc de Steaua. Dar e imposibilă colaborarea cu el. Mie îmi place de el ca om, ca antrenor. Poți discuta cu el, chiar dacă are nebuniile lui. I-am zis că dacă nu se arunca pe burtă la meciul cu Steaua, îl puneam antrenor. L-aș aduce antrenor, dar vă dați seama ce ar însemna asta? Aș avea altă problemă cu suporterii. La Steaua trebuie să fii 100%. Șumudică a făcut anumite gesturi din când în când, a avut niște simboluri de dragoste pentru Rapid. Păi cum să-l pun antrenor când tu faci video și Facetime pentru Rapid și suferi și plângi? Pentru gestul ăsta trebuie să mai treacă 4-5 ani"

Marius Șumudică: "Gigi e omul care ține fotbalul românesc în viață, datorită banilor pe care îi bagă. Dacă nu era Gigi, fotbalul era departe. Nu zic asta ca să «îi dau calde». Gigi este un om cu care se poate discuta. Lumea îl blamează și zice că din cauza lui a pierdut echipa titlul, dar nu e așa. E prietenul meu, vorbim și ne sfătuim"

Gigi Becali: "Lumea să înțeleagă. Șumudică îmi e prieten și mă consult cu el. Dar nu înseamă că fac ce zice el, doar prelucrez ideile lui. Mă consult cu mulți oameni de fotbal și învăț. Șumudică e simbolul Rapidului prin tot ce face. El a trimis felicitări și dragoste către Rapid. Uite, acum e îmbrăcat în vișiniu. Îți dau 3 luni de amânare pentru că ai tricoul ăsta."

Marius Șumudică: "Păi trebuia să o fi sunat pe nevastă-mea și să îi fi spus să nu îmi ia tricoul ăsta. Mâine vin la tine să îmi dai două bucăți de brânză și port tricoul ăsta vișiniu."

Gigi Becali: "Dacă te îmbraci așa, își dau jumătate de bucată. Să se înțeleagă. Sumudică este un prieten, iar MM Stoica e aproape un frate. Cine vrea să vină la Steaua, trebuie să se împace bine cu MM. Șumudică să stea cuminte și să nu mai facă astfel de gesturi timp un an sau doi. Dacă face ce spun eu, poate fi antrenor la Steaua. Trebuie să asculți de Becali dacă vrei la Steaua"

Citește și: Șumudică a rămas fără permis de conducere: "Mi-a spus că nu vrea să am aceeași soartă ca Ilie Năstase. Era un băiețaș cu freza într-o parte"

Citește și: Marius Șumudică, dezvăluire-șoc în direct la TV: "Gigi Becali mi-a zis «Te puneam antrenor în vară la Steaua»"

Citește și: Gigi Becali, după venirea lui Mourinho în România: "Mancheste United a făcut ofertă pentru jucătorul meu! Cred că pentru el a venit"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  06 Iunie 2018, 15:07

Bai Sumudica,daca vrei neaparat sa fii sluga lui "Gigi" si nu ai loc ca secund al lui MM,roaga-l poate ai loc ca adjunct al lui Lutu!Daca a ajuns Becali sa-ti porunceasca si cum sa te imbraci?!Vezi sa nu iti ceara sa iti scoti si vreun testicul,ca sa ai vocea mai soprana!

miloguuu
miloguuu  •  06 Iunie 2018, 15:06

respect domnului George Becali, fauritorul de Stea si gsp.ro pentru articolele din ultimii 15 ani!

poison_2
poison_2  •  06 Iunie 2018, 14:39

Parcă mai ieri declara: "Ce legătură are FCSB cu Steaua? Noi suntem FCSB, ei sunt Steaua." Acum zice că are Steaua. :)))) Hai cu prejudiciul atunci!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează