FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali plănuia să-l achiziționeze acum, dar Dică l-a refuzat: "Da, eu nu l-am vrut la Steaua"

Florin Tănase în duel cu Alexandru Cicâldău // Foto: Cristi Preda
Florin Tănase în duel cu Alexandru Cicâldău // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 20:21

FCSB a făcut doar două transferuri în această vară. Olimpiu Moruțan (18 ani) și Kamer Qaka (23 de ani) se vor prezenta la reunirea roș-albaștrilor de luni, însă Gigi Becali și-l dorea foarte mult și pe Alexandru Cicâldău.

Mijlocașul de 20 de ani de la FC Viitorul a fost refuzat de Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor.

"Da, am vorbit despre Cicâldău. Este un jucător interesant, tânăr, care a ajuns și la echipa națională, cu reale calități, dar cred că mai trebuie să stea un sezon la Viitorul, să mai crească.

Nu știu dacă va ajunge la CFR, nu știu ce să zic. Eu nu l-am vrut la Steaua, pentru că avem jucători pe acea poziție", a spus Dică la TV.

"Dacă va rămâne la Viitorul încă un an și va juca meci de meci va crește. Pentru că este posibil să meargă la CFR sau în altă parte și să nu joace, cum s-a întâmplat cu jucătorii tineri care au ajuns la CFR sau chiar cei de la noi, care nu s-au impus" Nicolae Dică

700.000 €e cota de piață a lui Cicâldău, conform transfermarkt.de

34 de meciuri și un gol a reușit Cicâldău în acest sezon de Liga 1 pentru Viitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  11 Iunie 2018, 06:22

Stire cu praf in ochi. Gsp tot incearca sa faca loc in elita antrenorilor pelticului vesel. O dati aiurea-n ciuperci. Stie un intteg mapamond ca limbutul nu are nici macar 1% forta de decizie la clubul infractor.

roadghost
roadghost  •  10 Iunie 2018, 21:14

Dica are "ochi" la jucatori, e cea mai competenta carpeta, la egalitate cu Duckie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează