FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali poate da lovitura în această iarnă! Jucătorul forțează un transfer la Steaua: "Aici vreau să joc!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 10:14

Gigi Becali și Junior Morais s-au înțeles asupra contractului, iar jucătorul brazilian va ajunge la Steaua în vară, când îi expiră contractul cu Steaua.

Totuși, Becali încearcă să îl transfere încă de acum, oferindu-i Astrei 300.000 de euro, sumă refuzată de giurgiuveni. În plus, nici jucătorul nu vrea să mai stea la echipa lui Șumudică și forțează mutarea la echipa roș-albastră.

"Eu mai am contract cu Astra doar până la vară. Sper să se rezolve situația mea. Dacă Astra nu se înțelege cu Steaua, asta este. Dar eu vreau să joc încă de acum pentru Steaua. Sper să se înțeleagă cele două cluburi și să ajung la Steaua. Eu m-am înţeles cu Gigi Becali", a spus Morais, potrivit TV Digi Sport.

Conducerea Astrei susține că în contractul brazilianului de 32 de ani este o clauză potrivit căreia echipa îi poate prelungi unilateral contractul. 

"A intrat în ultimele 6 luni de contract şi a semnat cu Steaua. Băiatul ne-a arătat contractul și  ne-a spus că e în ultimele şase luni. 

Nu l-am înscris încă la Ligă pentru că am mizat pe faptul că ne înţelegem cu Astra să îl luăm de acum. Eu am zis că le dau 300.000 de euro să mi-i dea pe Morais şi Teixeira de acum. Aştept să văd dacă vor. Cum să îmi ceri 500.000 doar pe Morais, dacă băiatul e în ultimele şase luni?" Gigi Becali, ieri la TV Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
its1134
its1134  •  10 Ianuarie 2017, 19:53

" Dar eu vrea să joc încă de acum pentru Steaua" *** Mai și subliniați

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  10 Ianuarie 2017, 16:40
Postat de sooos1ck pe 10 Ianuarie 2017, 14:45

Nu compara Steaua cu Astra, Steaua este echipa mare!

iar tu esti la fel ca steaua mare,dar nu echipa *** sa iti aduc aminte daca ai creierii spalati astra e CAMPIOANA , astra e in primavara europeana iar fotbal club stina 1-3,1-4 cu Dinamo 0-1 cu astra plus eliminare cu MIOVENI de fapt o clona jalnica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabisp
gabisp  •  10 Ianuarie 2017, 16:15

Pai, "corectule" , cum se cheama faptul ca ai negociat cu un jucator aflat inca sub contract ? Asa i-ai "momit" pe majoritatea, cu ideea (perfida) de a negocia ( si cumpara ) jucatorii de la echipa de care ti-e teama sa nu-ti "fure" (!) titlul precum si dandu-le sperante celor din echipa adversa ca ar putea deveni stelisti ( FCSB-isti, mai nou ...) daca nu isi apara sansele in meciul direct...Si presa romaneasca, in corpore, iti lauda metodele NECRESTINESTI de a face afaceri...("e singurul care a bagat bani la Steaua", de parca oricine ar fi fost patron la acest club de traditie nu ar fi facut cel putin acelasi lucru daca nu, cu mult mai mult...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează