FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: ”Rapid vrea 2,4 milioane de euro pe Bozovici şi Cesinha, eu le dau jumătate” ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, spune că a avansat o ofertă Rapidului pentru Vladimir Bozovici şi Cesinha de 1,2 milioane, dar Rapidul vrea dublu.

"Vreau să-i iau pe Bozovici şi pe Cesinha, dar Rapid a cerut 2,4 milioane de euro. Eu le dau doar jumătate. Le-am spus că asta e oferta mea şi aştept să mă contacteze. Îl vreau neapărat pe Bozovici, pentru că şi-l doreşte şi Bergodi, a zis că e foarte bun pe partea stîngă", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  30 Iunie 2009, 15:24

CIOBANE, in afara de BOZOVICI si CONSTANTIN, n-ai ce sa iei de la Rapid, stai in banca ta , nu mai fa prostii !! Pe BERGODI il dirijeaza COPOS !!

 •  30 Iunie 2009, 15:18

Nu ca trebuie si in acest an sa te prosteasca cineva, poate chiar Copos, prietenul tau !!! Pai la anul il poti lua gratis, nu fi prost !!! Daca esti destept ( ceea ce nu cred ), si nu te grabesti, la anul poti lua gratis cam tot ceea ce mai este de valoare la RAPID !!

 •  19 Iunie 2009, 16:48

VA ZIS NA

Vezi toate comentariile (12)
Comentează