FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA 0-1

Becali reacționează după criza de nervi făcută de Florinel Coman: "Așa va fi la meciul următor! Ne-am înșelat"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 11:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce Florinel Coman, atacantul de 19 ani echipei sale, a fost nervos la finalul meciului contra Chiajnei, 0-1. (Detalii AICI)

Becali a declarat că titularizarea lui Florin Tănase în detrimentul lui Florinel Coman a fost o greșeală, iar etapa viitoare, contra celor de la CSU Craiova, duminică, 21 octombrie, Coman va reveni în primul "11".

"O să intre Coman acum, cu Craiova. El și Tănase intră pe rând. Cine merită, rămâne în echipă. Intră Coman și trebuie să arate că merită să joace.

Nu ai ce să-i reproșezi lui Coman! Ce să-i spui?  Nu a jucat pentru că a fost preferat Tănase, deși Coman era în formă. Mă doare inima că trebuie să alegem. Ne-am înșelat. Drept dovadă, Coman va fi titular în meciul contra Craiovei", a declarat Gigi Becali la Pro X.

"Meciul contra Concordiei nu prea e o problemă. Se întâmplă. Rareori se întâmplă așa ceva. A fost greșeală a lui Planici. Nu sunt supărat. Noi eram patru și ei erau doi, o acțiune în margine. Ce pot să zic? E gol făcut de Planici"Gigi Becali

Citește și: Informații din vestiar?! "Cred că Dică va fi schimbat acum! E compromis și nu are autoritate" » Critici vehemente la adresa echipei: "Ca în Liga a 3-a"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
787289904705560
Constantin Andrei  •  08 Octombrie 2018, 19:31

ATIT TIMP CIT FCSB, VA JUCA CU TANASE VA JUCA IN10 JUCATORI... SCOATETI PETARDA DIN ECHIPA, LA ECHIPA A3-A..........

titiduru22
titiduru22  •  08 Octombrie 2018, 17:34
Postat de vnelu02 pe 08 Octombrie 2018, 16:25

Memorabilă faza din timpul meciului cu Chiajna când camerele l-au surprins pe superemancipatul interlop Becali cum îşi ştergea nasul cu mâneca hainei !

Faza cea mai tare a fost cand la sfarsitul meciului becalul i-a pasat ochelarii valetului Lutu .

vnelu02
vnelu02  •  08 Octombrie 2018, 16:25

Memorabilă faza din timpul meciului cu Chiajna când camerele l-au surprins pe superemancipatul interlop Becali cum îşi ştergea nasul cu mâneca hainei !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează