FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA 0-1

Informații din vestiar?! "Cred că Dică va fi schimbat acum! E compromis și nu are autoritate" » Critici vehemente la adresa echipei: "Ca în Liga a 3-a"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 09:10

Gabi Balint, fost internațional, a vorbit despre înfrângerea celor de la FCSB, 0-1 cu Chiajna, și a declarat că, în opinia lui, antrenorul Nicolae Dică va fi demis în scurt timp.

"Mă aşteptam să se facă nişte schimbări mai rapid. Nu înţeleg de ce nu s-au făcut. Situaţia nu cred că e prea bună, mai ales pentru Dică. Eu nu îl mai văd la cârma echipei. Oricât ar ţine patronul la el, jocul echipei e foarte slab. El este un antrenor compromis de multă vreme pentru că a acceptat nişte lucruri pe care jucătorii le-au observat. Nu mai are autoritate în faţa jucătorilor. Eu cred că va fi schimbat chiar acum", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

"FCSB ca la o echipă din Liga a 2-a sau Liga a 3-a"

Gabi Balint a criticat și jocul prestat de formația roș-albastră în meciul conra ilfovenilor.

"FCSB a jucat bine, ca o echipă de Liga a 2-a sau chiar de Liga a 3-a. Nu am pretenții de la Chiajna, dar eu nu înțeleg ce se întâmplă la ceilalți. O așa vraiște în jocul FCSB eu n-am văzut. Și să vă ofer un exemplu. Man, care este bandă dreaptă, s-a tot dus în spatele lui Gnohere. A aglomerat acolo zona, iar pe dreapta n-a mai rămas nimeni.

În plus, Filip s-a autoeliminat la faza golului printr-un marcaj nereușit tocmai la mijlocul terenului. Nu, el trebuia să stea la locul lui, să facă dublaj la Planici și să intervină la Batin", a adăugat fostul internațional.

Citește și: Note GSP: un stelist a avut o evoluție catastrofală în FCSB - Chiajna! Alți 3 au jucat dezamăgitor + cine s-a remarcat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
loko1
loko1  •  08 Octombrie 2018, 23:04

La nivelul ligii 1 antrenorul trebuie să pregătească fiecare meci în functie de calitățile si punctele mai slabe ale adversarului.Acest lucru l-a făcut Dorinel care e antrenor,si e respectat de jucători.Gigi nu face echipa,nu pregătește echipa,el solicită să introducă în echipă,jucătorul X sau Y.Orice jucător de la FCSB,inclusiv rezervele,ca valoare sunt peste jucătorii Concordiei.Dică e superficial,pregătește echipa ca la ligile inferioare adică a 4-a si a 5-a.

mariusnesu78
mariusnesu78  •  08 Octombrie 2018, 14:57

Si ce dacă il da afara pe Dica ???... Antrenor este ciobanu...indiferent ce nume scrie pe foaia de arbitraj. Cel mai bine ar fii sa se retraga jiji..si lasat fotbalul sa fie pe primul plan..un un penal.Voi presa sunteti cei mai mari vinovati..voi ati facut vedeta un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  08 Octombrie 2018, 10:57
Postat de cpt.ahab pe 08 Octombrie 2018, 10:24

Dică este un antrenor foarte bun. Nu trebuie schimbat. :)))

Confirm!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează