FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali s-a luat la trântă cu românul de la TAS: "Să vină la mine să-i dau lecții. Bate câmpii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 13:29

Gigi Becali s-a enervat teribil când a văzut declarațiile lui Cristian Jura, arbitrul român de la TAS, cu privire la procesul pe care CSA Steaua îl are cu FCSB legat de prejudiciul de 37 de milioane de euro.

"E un caz interesant. Instanţa, într-o primă fază, s-a pronunţat deja. Marca şi toate chestiile au revenit clubului Steaua. În momentul de faţă, este doar o chestiune de a calcula care este prejudiciul care a fost cauzat pentru folosirea în această perioadă a mărcii Steaua, de către domnul Becali. Probabil că Steaua va câştiga, dar este o chestiune de calcul. Dânşii au cerut 37 de milioane de euro, instanţa a acceptat această sumă, contează la ce se vor raporta când vor face acest calcul”, a fost declaraţia lui Jura, la TV Telekom Sport.

Gigi Becali i-a răspuns dur la Pro X: "Prejudiciul înseamnă paguba pe care tu trebuia să o realizezi și eu te-am împiedicat. Iar eu n-am făcut asta. Cei de la CSA trebuie să demonstreze că i-am împiedicat să facă beneficiu. Asta îi transmit eu acestui avocat. Cine e el? El e vai de capul lui. Mi se pare că el a mai fost împotriva mea. El bate câmpii, să se ducă acasă, că habar nu are de lege. Acest Jura trebuie să știe că prejudiciul trebuie luat doar pe 3 ani, așa scrie în lege. Să vină la mine să-i dau lecții.

Să zicem prin absurd că ar trebui să plătesc, dar ar fi un prejudiciu pe un singur an, adică 2013-2014. Ei nu aveau fotbal până acum, cum puteau ei să comercializeze marca dacă nu aveau fotbal?".

jura
Cristian Jura

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
1020873924658402
Pirvu Constantin  •  02 Iunie 2018, 13:00

BECALI vorbeste numai prostii.Prea il bagati in seama si el isi face interesul.Din cauza lui echipa intra timorata.de amenintari si modificari in echipa.STEAUA nu este a lui pentru ca nu o merita.Multi jucatori sau ratat din cauza lui.

1980326848957296
Veres Laszlo  •  02 Iunie 2018, 06:28

Jiji a facut 3 ani de drept la fara frecventa...cum isi permite un amarat de avocat sa vorbeasca??? Nici macar nu e din Pipera....ce oameni...

badeadorian
badeadorian  •  01 Iunie 2018, 20:33

"Prejudiciul înseamnă paguba pe care tu trebuia să o realizezi !!! " .... Becali inventeaza in limba romana . Cum sa trebuiasca sa REALIZEZI O PAGUBA ??? ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close