FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali s-a supărat pe ţintele Stelei: "Nu mă mai interesează, la Steaua vii în genunchi" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 19:08

Gigi Becali s-a supărat pe 3 dintre jucătorii doriţi de Steaua, Dan Nistor, Ousmane Viera şi Jeremy Bokila. Singurul care mai are şanse pentru un transfer este atacantul Petrolului.

"Nu mă mai interesează Viera, nici Dan Nistor. Nu mă mai interesează nici Bokila. Păi, ce mă, voi vă jucaţi cu Gigi Becali? Cînd zice Gigi Becali că vă vrea, atunci săriţi în genunchi. Nu mă mai interesează. La Steaua veniţi în genunchi cînd vă cheamă Gigi Becali. Steaua e sfîntă, vii la ea ca la o icoană. Atacant o să aducem, mijlocaş o să aducem, cu siguranţă.

Eu sînt omul momentului. I-am vrut pe Viera, Nistor şi Bokila. Bokila mai rămîne în cărţi, pentru că nu el e vinovatul. Băiatul nu a zis nimic. E vorba de club, omul nu are nicio vină că clubul nu a venit în genunchi la Steaua. La Steaua vii, îngenunchezi în faţa icoanei Steaua şi o pupi. Ori vii şi o pupi, ori nu mai vii deloc", a afirmat Becali, conform mediafax, care s-a pus în genunchi şi a sărutat o icoană pentru a demonstra cum trebuie să se comporte celelalte cluburi atunci cînd negociază cu Steaua.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (103)
kdk.19
kdk.19  •  14 Mai 2013, 23:24

ADICA IN TRADUCERE: CAND TE KEAMA BECALI VII IN GENUNKKI LA BECALI(steaua=becali)..AI SIKTIR BA CIOBAN CU DRACU-N EL, SE MAI DA SI CREDINCIOS, CAND ARE APUCATURI DE'ASTEA DE ANTIHRIST..

supersolo
supersolo  •  14 Mai 2013, 16:39

Becali...mai berbecule ...ai dormit rau cumva in ultimul timp???? nu mai e vremea ingenuncherii....nici la curtile regale nu se mai poarta....ai schelozat ...puscariasule!!!! Ce e cu declaratiile astea???? Un OM demn nu ingenuncheza niciodata boule...nimeni nu e sclavul tau....

nebun_dupa_poliiasi
nebun_dupa_poliiasi  •  14 Mai 2013, 14:28

du-te-n mm de cioban sclerozat !

Vezi toate comentariile (103)
Comentează