FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali se revoltă după ideea lui Rednic: "Bate câmpii! Cum să dau banii mei la câini?" » Explică motivul surprinzător pentru care se teme de Dinamo în play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 15:32

Gigi Becali a vorbit despre pariul cu Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, și spune că nu este de acord cu ideea "Puriului", de a da banii unui adăpost de câini, dacă echipa alb-roșie ajunge în play-off. (Detalii AICI)

Gig Becali a spus că nu-și dorește ca dinamoviștii să fie între primele 6 echipe din campionat.

"Rednic bate câmpii! Eu la caini nu dau niciodată bani. Sunt oameni care mor de foame. Câinii sunt făcuți ca sa primească resturile de la oameni. Nu mă interesează pe mine de câini. Bine, el a făcut o glumă, că ei la Dinamo sunt câini. Să dea banii lui. Banii mei cum sa ajungă la câini? Să dea el dacă va câștiga. Eu daca voi castiga 10.000 de euro dau la Biserică, nu la câini. Eu îi dau lui banii și face ce vrea cu ei.

Punem și pariul că FCSB ia campionatul. Dar cu clauză. Dacă intră Dinamo în play-off cade pariul. Că după aceea are CFR Cluj 6 puncte cu dinamoviști. De asta mă tem de ei. Și eu aș vrea Dinamo în play-off, e mult mai frumos cu ei. Dar mi-e teamă că se dau la o parte.

Păi ce să facă antrenorul? Jucătorii fac d-astea. Păi a facut antrenorul la Astra atunci cand s-a dat Astra la o parte cu Viitorul? I-a luat Săpunaru la înjurături pe jucători prin vestiar. Ce, a făcut Șumudică?

Toți fac asta. Ce, eu pot să-i controlez pe jucători? Și ai mei ar proceda la fel dacă ar lupta Dinamo pentru titlu", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: 

Gigi Becali a făcut marele anunț: "Gata, am luat un fundaș central" » Ce titular vinde doar cu 7 milioane de euro

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Decembrie 2018, 00:13
Postat de dogred10 pe 20 Decembrie 2018, 17:33

Ahaaa de aia de atunci sau predat incontinuu, au facut penaltyuri fix cu fcsb, mimeaza jocurile iar cu altele isi dau sufletu, ***.

VB DE BLATISTII RENUMITI AI LUMII,AKA DINAMO BUCURESTI RECUNOSCUTA SI CA RUSINEA EUROPEI,IN SEARA ASTA A VENIT O NOUA UMILINTA,AH CE BINE IMI PARE ,FRUSTRATILOR

dogred10
dogred10  •  20 Decembrie 2018, 17:33
Postat de cneius pe 20 Decembrie 2018, 16:59

Sinteti penibili toti care mai viseaza ca Viitorul se preda Stelei. Ati uitat ca Viitorul a luat un TITLU in dauna Stelei ???

Ahaaa de aia de atunci sau predat incontinuu, au facut penaltyuri fix cu fcsb, mimeaza jocurile iar cu altele isi dau sufletu, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  20 Decembrie 2018, 17:14

Asta e ca Daea ,,alege oaia''. Fara caini nu se poate pazi turma....:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează