FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali și Miriuță, dialog în direct despre transferul lui Nemec! Ironia patronului de la FCSB la adresa marii rivale + anunță un nou transfer

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 19:54

Gigi Becali și Vasile Miriuță au discutat în direct la TV Digi Sport, prin telefon, despre posibilul transfer al lui Adam Nemec la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că pe lista de transferuri este și Olimpiu Moruțan. 

"Dinamo poate să nu mai vândă, dar la Nemec nu depinde de ei. Noi nu prea avem ce să luăm acolo. Am dat un milion de euro pentru procentul de 20% din viitorul transfer al lui Coman în străinătate. I-am dat lui Hagi. O să-l dau cu 70-100 de milioane. De la 50 de milioane în sus.

Așa cred eu. Am dat 500.000 și pentru procentele la Nedelcu. Adică Dinamo, la ora asta, face când Nedelcu și Florinel Coman. Pe Nemec îl semnez, mai stă la Dinamo 6 luni și îl iau în vară. E mai bine așa?", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

  • Vasile Miriuță: "Nemec va pleca afară în iarnă. Asta e părerea mea. Și Nedelcearu la fel";
  • Gigi Becali: "Părerea mea că îl iau la FCSB. Dacă nu îi dau bani lui Dinamo, îi dau lui salariu mai mare".

...despre Moruțan: "Pe Moruțan vreau să-l iau. Am vorbit cu Iftime, a zis că discutăm în vară. I-am zis că dau banii și-l mai las acolo un an. Dau 700.000 de euro pe el. Mi-a promis că nu face niciun fel de pact cu altcineva fără să mă anunțe".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (179)
mosvasile
mosvasile  •  17 Noiembrie 2017, 14:17

Toata lumea a uitat ce zicea Dumitru Dragomir, in timpul scandalului cu transferul lui Gnohere,cand cei de la Dinamo tot asa, declarau ca nu il vor ceda niciodata la FCSB! Batranul smecher, a declarat in stilu-i caracteristic:"Ascultati ce va spun eu! Actele sunt semnate! O sa vedeti voi'! Si... asa a fost! Cred ca si acum "Actele sunt semnate"! Prea este GG sigur pe el!

297748703958908
Ucid Gratis  •  17 Noiembrie 2017, 11:53

Voi cei care va credeti superiori si la fiecare postare incercati sa fiti precum razboinicul luminii, o sa fiti capabili vreodata sa nu va mai obositi sa il cititi pe cioban? Cui ii pasa ce spune? Pe cine inteteseaza ce gandeste? Importanta este echipa Steaua care anul asta o sa va faca si mai tristi castigand campionatul. Eu ii spun Steaua pentru ca are palmaresul. Atat timp cat la uefa palmaresul este la cioban nu puteti fi decat niste troli. Cei care urasc Steaua sint de 2 categorii: suporterii echipelor adverse si o gasca de talpanisti pentru care ura fata de cioban este mai mare fata de dragostea de Steaua. Pentru adevaratii suporterii ai Stelei: Hai Steaua!!!

ionut_adventist
ionut_adventist  •  17 Noiembrie 2017, 11:16
Postat de nebraska pe 17 Noiembrie 2017, 05:53

fcsb nu e steaua,nu va mai amagiti degeaba.

La 6 dimineata iesi cu magarii la pascut, lali?

Vezi toate comentariile (179)
Comentează