FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali știe cum să dribleze regulamentul » Schimbă numele fără ca echipa să retrogradeze: "Dau banii ăștia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 10:04

Curtea de Apel încă nu le-a transmis părților motivarea hotărârii prin care obligă clubul lui Becali să-și schimbe numele la Registrul Comerțului.

 "La 30 de zile de la redactarea motivării, decizia devine executorie", știe Becali. Regulamentul fotbalistic specifică însă că un club nu are voie să se redenumească în timpul sezonului, doar în pauze competiționale.

Becali a explicat cum vrea să "dribleze" problema: "Voi cere amânarea executării până la vară. Dacă instanța nu acceptă, o să plătesc amendă 500 de euro pe zi, deci cam 30.000 de euro până se termină campionatul", a spus patronul Stelei la TV Digi Sport.

În urmă cu 3 zile, Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF şi preşedinte AFAN, spunea că dacă o echipă își schimbă numele, Steaua, în mod normal, și-ar pierde dreptul de a juca în Liga 1

"Normal nu ar mai trebui să mai joace în Liga 1. La schimbarea numelui nu mai ai voie să participi, nu mai e aceeași echipă. Nu știu sigur dacă va fi exclusă, nu cred că se va ajunge aici", a spus Emilian Hulubei la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
cris4co
cris4co  •  14 Ianuarie 2017, 22:03

aduni prost ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  14 Ianuarie 2017, 19:53
Postat de Petre Radulescu pe 14 Ianuarie 2017, 10:55

Pai si decedatii au vrut s-o dribleze, dar de prosti ce sunt n-au reusit! Mai ai ma frati pe acasa? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  14 Ianuarie 2017, 15:55

E naiv si prostut Becali ca-si dezvaluie toate atuurile. El afirma deja de pe acuma ca e dispus sa plateasca 500 de euro, deci de ce ar accepta instanta vreo amanare daca stie ca este rost de bani? Problema cu Becali este ca nu are sfatuitori buni, nu are cine sa-l consilieze. Nu are un consilier profesionalist, ci e inconjurat de scandalagii care-i vor banii, nu binele. Nici al sau, nici al fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează