FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali trece peste toţi din club, de la antrenor pînă la preşedinte » 3 decizii care trădează imixtiunea

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:51

Gigi Becali spune singur că "eu conduc totul la Steaua. George Copos chiar mi-a zis la un moment dat că nu înţelege cum de am atîta timp să controlez orice problemă. Îmi fac timp pentru că dacă nu controlez eu, se duce totul de rîpă".

Trei episoade petrecute în ultimele 10 zile întăresc ideea că Gigi Becali are ultimul cuvînt peste toţi cei importanţi din club: preşedinte, manager, antrenor.

1. L-a umilit pe MM cu Rafael Cruz şi Rîpă
Managerul general n-are putere mare la Steaua. A insistat pentru rămînerea lui Rafael Cruz, l-a lăudat în exces după amicalul cu Basel, dar pe care patronul l-a dat afară a doua zi. Mai mult, MM s-a opus cu vehemenţă aducerii lui Rîpă, însă patronul a trecut peste argumentele lui MIhai Stoica şi l-a transferat pe fundaşul dreapta al Oţelului

2. A făcut lista UEFA peste capul lui Reghe
Steaua încă nu a trimis lista UEFA cu jucătorii care vor avea drept de joc în primăvara Europa League. Totuşi, Gigi Becali a luat deja decizia în privinţa alegerii celor 3 nume noi, acceptate de regulament, dintre cei 4 care nu se află pe listă: Rîpă, Bratu, Iancu şi Tatu. "Bratu nu va fi pe listă, ce nevoie am de el?", a explicat Becali, deşi Reghecampf şi-l dorea pe ex-jucătorul Chiajnei la dispoziţie pentru "dubla" cu campioana Olandei.

3. Preţul biletelor cu Ajax le-a stabilit exclusiv el
Pînă şi preşedintele şi directorul economic al clubului nu mai decid în privinţa lucrurilor de care răspundeau exclusiv pînă acum. Preţul biletelor la meciul retur cu Ajax a fost fixat exclusiv de patron. Argăseală îi propusee patronului preţuri mult mai mici, identice cu cele de anul trecut, de la confruntarea cu Twente, cînd cel mai ieftin tichet a fost de 25 de lei. Acum, Becali a ordonat: "vreau o reţetă de un milion de euro". Din cauza acestui lucru cel mai ieftin bilet e de 60 de lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
blaustein
blaustein  •  30 Ianuarie 2013, 21:54
Postat de lucian.i pe 30 Ianuarie 2013, 17:26

Nu o fi Becali vreun sfant dar decat ca unii ca Borcea , Copos, Mititelu, Iancu , Bucsaru etc care numai au luat din club , asta de bine de rau baga bani si bani seriosi. Are gura mare si e prea plin de el dar asta e ...sincer va zic ca atunci cand era in campanie ma plictiseam pe gsp ca nu aveam despre ce sa citesc si nici ziarele despre ce sa scrie.

Cum ti-a mai zis cineva mai jos, nu stiu ce varsta ai dar ori putini ani ori esti din cale afara de naiv ori nu prea te duce bila. Tu crezi ca daca Borcea, Mititelu, Bucsaru erau la Steaua mai plecau vreodata? La Steaua ies bani, de asta nu pleaca nici ciobanu niciodata. Daca nu ieseau bani era plecat de mult si baga societatea in faliment asa cum a bagat toate firmele pe care le-a cumparat. De asta astia enumerati mai sus au plecat. In afara de vandut terenuri nu-i merge nimic, inchide obloanele peste tot. Dar de la Steaua ies bani grei.

robertino2
robertino2  •  30 Ianuarie 2013, 19:39
Postat de red77 pe 30 Ianuarie 2013, 15:12

totusi sa fie multumiti ca nu urineaza in capul lor de la oficiala !

Trebuie sa ia Prostamol ca sa-i intareasca jetul.

robertino2
robertino2  •  30 Ianuarie 2013, 19:38

Gigi n-a vut timp sa controleze si Avicola Iasi, puii au fost stresati din cauza asta, nu s-au ingrasat la timp, gainile au zis "lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor la Ouat" si s-a ales praful.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează