FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU EXCLUSIV GSP

Becali vorbeşte pentru prima oară după instalarea lui Piţurcă: "Nu banii mei fac Steaua, ci antrenorul!"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 21 iulie 2010 00:00

Într-un interviu amplu, el îşi asumă "heirupismul de pînă acum" şi pretinde că a înţeles că "fotbalul e o ştiinţă". Patronul Stelei spune că a realizat rolul major al antrenorului abia după experienţele ratate din ultimii ani, cînd a crezut că poate rezolva titlul aruncînd milioane pe transferuri

Becali îşi explică marile erori, dezvăluie de ce îi oferă lui Piţurcă 3 milioane de euro dacă ajunge în Ligă şi de ce nu se va certa cu Piţi chiar dacă acesta va da greş


La Palatul lui Becali e mai linişte ca niciodată. Maşina SPP-ului stă nemişcată în curte cît e ziua de lungă, iar angajaţii de la firma de pază le ţin piept oamenilor care vin să-i ceară bani patronului Stelei. Un angajat udă gazonul, iar Becali alege una dintre zecile de camere imense ale imobilului pentru un amplu dialog cu Gazeta. În cele 47 de minute cît durează interviul, nu-i sună telefonul nici măcar o dată! Are două condiţii: "Să nu-mi puneţi întrebări cu <dacă> şi să nu-mi suciţi vorbele în ziar". Iată un interviu cu un altfel de Becali.


- Domnule Becali e incomodă situaţia în care sînteţi acum?
- Care?

- Să nu mai puteţi vorbi, să nu mai puteţi apărea la TV aşa cum vă plăcea foarte tare în anii trecuţi.
- Acum cîţiva ani îmi plăcea pentru că intrasem într-un joc. Acum sînt alte vremuri, se schimbă viaţa. Am o anumită vîrstă, am o familie, sînt şi copiii mari, nu mai pot să jignesc şi să ies mult în faţă. Şi nici nu-mi mai place! Era o doză de adrenalină, acum nu mai am nevoie de aşa ceva.

- Deci nu vreţi să acceptaţi că Piţurcă v-a impus această tăcere, nu?
- Să nu credeţi că a venit Piţurcă la Steaua şi gata, am tăcut! Nu! A cerut un singur lucru: <Te rog să nu mai vorbeşti despre jucători>. Atît! Nu mai vreau să fac circ pentru că nimeni nu-mi recunoaşte meritele că avem Champions League datorită mie.

- Da, dar fotbalul se trăieşte în prezent.
- Corect, aveţi dreptate. Mi-am dat seama tîrziu că fotbalul e doar prezent şi că degeaba vreau eu să mă sacrific. Nu se mai ia în calcul nimic din ceea ce ai realizat în trecut, în plus eşti şi blamat pe banii tăi, pe emoţiile tale. 


"Nu mai merge cu hei-rup"
- Ce urmăriţi cu acest plan Piţurcă? Să vă luaţi revanşa pentru anii trecuţi sau...

- Nu! Nu am în faţa cui să-mi iau revanşa în România. Este exact ce aţi spus. Vreau să trăiesc din prezent, nu doar pentru ce a fost în trecut. În plus, nu pot să suport umilinţa ca altul să fie deasupra mea şi mai tare decît mine. Nu vreau să fie CFR-ul mai puternic decît mine. Concurez cu ei, dar nu am de luat o revanşă în faţa lor. Eu visez să mai trăiesc ce am trăit după meciurile cu Standard Liege şi Galatasaray. Nu poţi să descrii în cuvinte, visezi că pluteşti, că zbori şi că lumea e jos! A trecut prea mult timp şi vreau iarăşi.

- Dar aţi ales un antrenor care nu v-a oferit deloc Champions League cînd aţi lucrat prima dată cu el!
- Da, dar atunci a început el să adune puncte în Europa. Mi-am dat seama acum că Victor Piţurcă este singurul antrenor din România cu care pot să fac ceva.

- De ce?
- Pentru că pînă acum am mers pe experienţe. În toţi aceşti ani am mers pe vorbe şi am crezut să se poate face totul pe hei-rup-ul meu. Dar nu mai merge. Hai să fim serioşi, dacă mai joc de 20 de ori cu Galatasaray, de 19 ori nu mă mai calific!. Iar să dai două goluri prin Vali Badea lui Standard Liege nu o să se mai întîmple în două mii de ani!


"Am  făcut o mare greşeală"
- Totuşi, aţi adus...
- Am adus jucători după ureche! Adu tu unu, eu doi, mai aduce MM doi, mai aduce Lăcătuş trei şi Hagi unu şi-mi mai zice unul de încă doi şi gata! Şi-am crezut că aşa se face, am lucrat după ureche. Abia acum mi-am dat seama că aşa nu se poate! Eu am crezut că dacă bag 10 - 20 de milioane şi aduc jucători pe sume mari, gata, fac echipă. Mare greşeală! Mi l-a adus ştiţi voi cine pe Pleşan cu 1,5 milioane şi l-am vîndut cu 60.000, l-am luat pe Semedo cu 1,1 milioane şi l-am dat gratis! L-am cumpărat pe Dayro Moreno cu 1,8 milioane şi l-am dat pe 500.000, bine că am scăpat de el. Mi l-a adus ăla pe Elton, alt milion pierdut. Am dat o grămadă de bani pe jucători şi n-am făcut nimic şi nu aveam nimic, nu aveam echipă.

- Dar aici nu a contat şi faptul că aţi intervenit peste antrenori?
- Minciuni!

- Nu v-aţi băgat niciodată?
- Unde să mă bag, ce să fac, ce să le cer?

- De exemplu, îi spuneaţi lui Lăcătuş că vreţi să joace X şi el îl băga pentru că aşa dorea patronul.
- Niciodată nu a băgat Lăcătuş în teren pe cine am vrut eu. Eu comentam la televizor şi exageram, iar presa amplifica.

- Hagi a spus că l-aţi sunat pe bancă să-l introduceţi pe Zaharia.
- Nu-mi aduc aminte, eu pe Hagi nu l-am sunat niciodată. Poate în lojă i-am spus lui Argăseală <Spune-i, mă, să-l bage p-ăla!> şi aşa s-a ajuns la un telefon, dar eu nu am sunat pe nimeni niciodată. Lui Hagi, cînd a venit, i-am spus <Eu nu o să-ţi cer să joci cu X sau Y, dar ca patron în a doua repriză pot spune că nu mai vreau să-l văd pe Vasile şi pe Ionică în teren>. El, ca antrenor, trebuia să ştie prin talent să-l scoată pe Vasile şi să-l bage pe Georgică. Dacă am intervenit vreodată a fost ca să cer schimbarea unui jucător pentru că m-a enervat prin evoluţia lui.


"Acum am realizat că antrenorul e cheia"
- Şi nici asta nu credeţi că a fost greşit?
- Asta să fie greşeala pentru ce? Nimeni niciodată nu a făcut ce am spus eu! De ce să fie greşeala mea că mă pronunţam?

- Nu că vă pronunţaţi, ci că le subminaţi autoritatea.
- OK! Totul a fost numai greşeală la Steaua! Cînd ajungi să transferi de 10 milioane de euro şi să fii pe locul doi este numai greşeală. Spun ceva în premieră. N-am realizat că totul, dar absolut totul la o echipă e antrenorul! Eu am crezut că echipa contează, că milioanele contează, că transferurile contează. Dacă n-ai antrenor, degeaba ai cei mai buni jucători. Iat-o pe Real Madrid, anul trecut a luat jucători de sute de milioane şi ce a cîştigat? Nimic şi acum l-au adus pe Mourinho. Asta este şmecheria!

- Ce s-a schimbat acum faţă de relaţia dumneavoastră cu Piţurcă din primul lui mandat?
- Cu Piţurcă am avut aceeaşi relaţie şi cînd am fost certat cu el. Un singur lucru n-am ştiut despre el şi anume că este un om sensibil, îl credeam un tip rece. Mi-am dat seama tîrziu că este un om sensibil, după anumite discuţii şi nişte gesturi pe care le-a făcut.

- Piţurcă are vreun obiectiv în primul an?
- Piţurcă e un om căruia trebuia să îi pui obiective? Campania de achiziţii a fost făcută pentru două lucruri: rezultate imediate şi pregătirea ca peste doi-trei ani să le putem face faţă marilor puteri ale Europei. Am luat jucători bătrîni pentru a avea maturitate în joc şi jucători tineri pentru prospeţime, să asigurăm viitorul.


"Dacă îmi produce 20 de milioane, Piţi ia şi el 3"

- E exagerată prima pe care o ia antrenorul dacă ajunge în Ligă, 3 milioane de euro?
- Eu am spus doar că va lua mai mult ca Olăroiu în Qatar, dar dacă produce 20 de milioane pentru Steaua, nu e normal să cîştige şi el bani?

- E adevărat că Piţurcă v-a ajutat cu bani în această vară?
- Cine să aibă bani în momentul ăsta să facă aşa ceva? Credeţi că Piţurcă a venit de nebun, doar de dragoste de Steaua? Nu! Nu mai voia să stea acasă şi îşi dorea să muncească. În plus, a venit să cîştige bani, nu să dea!

- V-aţi gîndit că Piţurcă, dacă va reuşi la Steaua, ar putea pleca din nou la echipa naţională?
- (Tace 10 secunde) Nu ştiu asta, trebuie să vorbiţi cu el. Dar el va încerca acum să-şi ia o revanşă în faţa publicului din România, pentru că lui nu i s-a recunoscut ceea ce a făcut la "naţională". Nici eu nu l-am apreciat, dar acum s-a demonstrat că a făcut un mare lucru. Eu l-am criticat că nu am atacat cu Olanda la Euro şi mi-a zis că sînt nebun, că degeaba vrei ceva în fotbal, dacă nu ai şi putinţă. Nu e el prost să plece de la Steaua după ce are ocazia să facă un lucru mare.

- Multă lume spune că dacă vor lipsi performanţele, va ieşi un mare scandal între dumnevoastră şi Piţurcă!
- Nu! Eu m-am certat cu foarte multă lume şi cu aproape toţi prietenii mei. Cu Piţurcă nu m-am certat niciodată, am un altfel de respect pentru el. Chiar şi atunci cînd a plecat, doar ne-am înţepat cu cîte o replică.


"Ce rezultate să avem noi în ultimii ani dacă tuturor antrenorilor pe care i-am adus le ceream să facă disciplină la echipă, dar le intra pe o ureche şi le ieşea pe cealaltă, iar la echipă era o relaxare totală?!"
Gigi Becali

"Dacă m-aş duce în vestiarul în pauză, Piţurcă n-ar reacţiona niciodată cum a făcut-o Bergodi. De fapt, am fost în vestiar şi cu Piţi antrenor, şi cu Olăroiu, iar ei n-au văzut în asta un lucru rău"
Gigi Becali

"Eu nici nu ştiam că Piţurcă a decis să dărîme gardurile din tribună! Am aflat abia azi, din ziare. Dacă a fost o măsură greşită? Nu mai vorbesc de trecut, ci doar de prezent şi viitor"
Gigi Becali


BECALI DESPRE

... Viitorul campionat
"Nu s-au mai făcut investiţii importante. O să fie o prăpastie între primele 5-6 echipe şi restul. Anul trecut erau multe sus, acum vor rămîne doar cele cu bani şi bani sînt tot mai puţini pentru fotbal"

... Cearta cu Dumitru Dragomir
"Eu nu regret nimic şi nu m-am certat cu el. Am spus că mie nu-mi convine decizia pe care a luat-o. Acum chiar nu mă interesează de el, dar nici de alţii"

... Cum îi mai merg afacerile
"Ce afaceri? Pentru mine nu este criză acum! Criză e cînd vine la uşă, îţi cere datoria şi tu nu ai să-i dai. Criza este rea pentru cei care sînt datori. Cînd nu mai ai bani, e criză. Eu nu sînt dator, am de primit vreo 70 de milioane de euro"

... Parcursul de antrenor al lui Piţurcă
"El a salvat Steaua acum 10 ani. El şi cu mine. A venit, a luat-o de pe locul 12 şi după un singur retur a dus-o pe 3, apoi anul următor a cîştigat campionatul. Apoi a salvat echipa naţională, a calificat-o la Euro, acum s-a întors să salveze Steaua pentru a doua oară. N-o să mai plece dacă a început să construiască. Nu mai lasă pe altul să se mute într-o casă făcută de el"

Într-un interviu amplu, el îşi asumă "heirupismul de pînă acum" şi pretinde că a înţeles că "fotbalul e o ştiinţă". Patronul Stelei spune că a realizat rolul major al antrenorului abia după experienţele ratate din ultimii ani, cînd a crezut că poate rezolva titlul aruncînd milioane pe transferuri

Becali îşi explică marile erori, dezvăluie de ce îi oferă lui Piţurcă 3 milioane de euro dacă ajunge în Ligă şi de ce nu se va certa cu Piţi chiar dacă acesta va da greş

La Palatul lui Becali e mai linişte ca niciodată. Maşina SPP-ului stă nemişcată în curte cît e ziua de lungă, iar angajaţii de la firma de pază le ţin piept oamenilor care vin să-i ceară bani patronului Stelei. Un angajat udă gazonul, iar Becali alege una dintre zecile de camere imense ale imobilului pentru un amplu dialog cu Gazeta. În cele 47 de minute cît durează interviul, nu-i sună telefonul nici măcar o dată! Are două condiţii: "Să nu-mi puneţi întrebări cu <dacă> şi să nu-mi suciţi vorbele în ziar". Iată un interviu cu un altfel de Becali.

- Domnule Becali e incomodă situaţia în care sînteţi acum?
- Care?

- Să nu mai puteţi vorbi, să nu mai puteţi apărea la TV aşa cum vă plăcea foarte tare în anii trecuţi.
- Acum cîţiva ani îmi plăcea pentru că intrasem într-un joc. Acum sînt alte vremuri, se schimbă viaţa. Am o anumită vîrstă, am o familie, sînt şi copiii mari, nu mai pot să jignesc şi să ies mult în faţă. Şi nici nu-mi mai place! Era o doză de adrenalină, acum nu mai am nevoie de aşa ceva.

- Deci nu vreţi să acceptaţi că Piţurcă v-a impus această tăcere, nu?
- Să nu credeţi că a venit Piţurcă la Steaua şi gata, am tăcut! Nu! A cerut un singur lucru: <Te rog să nu mai vorbeşti despre jucători>. Atît! Nu mai vreau să fac circ pentru că nimeni nu-mi recunoaşte meritele că avem Champions League datorită mie.

- Da, dar fotbalul se trăieşte în prezent.
- Corect, aveţi dreptate. Mi-am dat seama tîrziu că fotbalul e doar prezent şi că degeaba vreau eu să mă sacrific. Nu se mai ia în calcul nimic din ceea ce ai realizat în trecut, în plus eşti şi blamat pe banii tăi, pe emoţiile tale. 

"Nu mai merge cu hei-rup"
- Ce urmăriţi cu acest plan Piţurcă? Să vă luaţi revanşa pentru anii trecuţi sau...

- Nu! Nu am în faţa cui să-mi iau revanşa în România. Este exact ce aţi spus. Vreau să trăiesc din prezent, nu doar pentru ce a fost în trecut. În plus, nu pot să suport umilinţa ca altul să fie deasupra mea şi mai tare decît mine. Nu vreau să fie CFR-ul mai puternic decît mine. Concurez cu ei, dar nu am de luat o revanşă în faţa lor. Eu visez să mai trăiesc ce am trăit după meciurile cu Standard Liege şi Galatasaray. Nu poţi să descrii în cuvinte, visezi că pluteşti, că zbori şi că lumea e jos! A trecut prea mult timp şi vreau iarăşi.

- Dar aţi ales un antrenor care nu v-a oferit deloc Champions League cînd aţi lucrat prima dată cu el!
- Da, dar atunci a început el să adune puncte în Europa. Mi-am dat seama acum că Victor Piţurcă este singurul antrenor din România cu care pot să fac ceva.

- De ce?
- Pentru că pînă acum am mers pe experienţe. În toţi aceşti ani am mers pe vorbe şi am crezut să se poate face totul pe hei-rup-ul meu. Dar nu mai merge. Hai să fim serioşi, dacă mai joc de 20 de ori cu Galatasaray, de 19 ori nu mă mai calific!. Iar să dai două goluri prin Vali Badea lui Standard Liege nu o să se mai întîmple în două mii de ani!

"Am  făcut o mare greşeală"
- Totuşi, aţi adus...
- Am adus jucători după ureche! Adu tu unu, eu doi, mai aduce MM doi, mai aduce Lăcătuş trei şi Hagi unu şi-mi mai zice unul de încă doi şi gata! Şi-am crezut că aşa se face, am lucrat după ureche. Abia acum mi-am dat seama că aşa nu se poate! Eu am crezut că dacă bag 10 - 20 de milioane şi aduc jucători pe sume mari, gata, fac echipă. Mare greşeală! Mi l-a adus ştiţi voi cine pe Pleşan cu 1,5 milioane şi l-am vîndut cu 60.000, l-am luat pe Semedo cu 1,1 milioane şi l-am dat gratis! L-am cumpărat pe Dayro Moreno cu 1,8 milioane şi l-am dat pe 500.000, bine că am scăpat de el. Mi l-a adus ăla pe Elton, alt milion pierdut. Am dat o grămadă de bani pe jucători şi n-am făcut nimic şi nu aveam nimic, nu aveam echipă.

- Dar aici nu a contat şi faptul că aţi intervenit peste antrenori?
- Minciuni!

- Nu v-aţi băgat niciodată?
- Unde să mă bag, ce să fac, ce să le cer?

- De exemplu, îi spuneaţi lui Lăcătuş că vreţi să joace X şi el îl băga pentru că aşa dorea patronul.
- Niciodată nu a băgat Lăcătuş în teren pe cine am vrut eu. Eu comentam la televizor şi exageram, iar presa amplifica.

- Hagi a spus că l-aţi sunat pe bancă să-l introduceţi pe Zaharia.
- Nu-mi aduc aminte, eu pe Hagi nu l-am sunat niciodată. Poate în lojă i-am spus lui Argăseală <Spune-i, mă, să-l bage p-ăla!> şi aşa s-a ajuns la un telefon, dar eu nu am sunat pe nimeni niciodată. Lui Hagi, cînd a venit, i-am spus <Eu nu o să-ţi cer să joci cu X sau Y, dar ca patron în a doua repriză pot spune că nu mai vreau să-l văd pe Vasile şi pe Ionică în teren>. El, ca antrenor, trebuia să ştie prin talent să-l scoată pe Vasile şi să-l bage pe Georgică. Dacă am intervenit vreodată a fost ca să cer schimbarea unui jucător pentru că m-a enervat prin evoluţia lui.

"Acum am realizat că antrenorul e cheia"
- Şi nici asta nu credeţi că a fost greşit?
- Asta să fie greşeala pentru ce? Nimeni niciodată nu a făcut ce am spus eu! De ce să fie greşeala mea că mă pronunţam?

- Nu că vă pronunţaţi, ci că le subminaţi autoritatea.
- OK! Totul a fost numai greşeală la Steaua! Cînd ajungi să transferi de 10 milioane de euro şi să fii pe locul doi este numai greşeală. Spun ceva în premieră. N-am realizat că totul, dar absolut totul la o echipă e antrenorul! Eu am crezut că echipa contează, că milioanele contează, că transferurile contează. Dacă n-ai antrenor, degeaba ai cei mai buni jucători. Iat-o pe Real Madrid, anul trecut a luat jucători de sute de milioane şi ce a cîştigat? Nimic şi acum l-au adus pe Mourinho. Asta este şmecheria!

- Ce s-a schimbat acum faţă de relaţia dumneavoastră cu Piţurcă din primul lui mandat?
- Cu Piţurcă am avut aceeaşi relaţie şi cînd am fost certat cu el. Un singur lucru n-am ştiut despre el şi anume că este un om sensibil, îl credeam un tip rece. Mi-am dat seama tîrziu că este un om sensibil, după anumite discuţii şi nişte gesturi pe care le-a făcut.

- Piţurcă are vreun obiectiv în primul an?
- Piţurcă e un om căruia trebuia să îi pui obiective? Campania de achiziţii a fost făcută pentru două lucruri: rezultate imediate şi pregătirea ca peste doi-trei ani să le putem face faţă marilor puteri ale Europei. Am luat jucători bătrîni pentru a avea maturitate în joc şi jucători tineri pentru prospeţime, să asigurăm viitorul.


"Dacă îmi produce 20 de milioane, Piţi ia şi el 3"

- E exagerată prima pe care o ia antrenorul dacă ajunge în Ligă, 3 milioane de euro?
- Eu am spus doar că va lua mai mult ca Olăroiu în Qatar, dar dacă produce 20 de milioane pentru Steaua, nu e normal să cîştige şi el bani?

- E adevărat că Piţurcă v-a ajutat cu bani în această vară?
- Cine să aibă bani în momentul ăsta să facă aşa ceva? Credeţi că Piţurcă a venit de nebun, doar de dragoste de Steaua? Nu! Nu mai voia să stea acasă şi îşi dorea să muncească. În plus, a venit să cîştige bani, nu să dea!

- V-aţi gîndit că Piţurcă, dacă va reuşi la Steaua, ar putea pleca din nou la echipa naţională?
- (Tace 10 secunde) Nu ştiu asta, trebuie să vorbiţi cu el. Dar el va încerca acum să-şi ia o revanşă în faţa publicului din România, pentru că lui nu i s-a recunoscut ceea ce a făcut la "naţională". Nici eu nu l-am apreciat, dar acum s-a demonstrat că a făcut un mare lucru. Eu l-am criticat că nu am atacat cu Olanda la Euro şi mi-a zis că sînt nebun, că degeaba vrei ceva în fotbal, dacă nu ai şi putinţă. Nu e el prost să plece de la Steaua după ce are ocazia să facă un lucru mare.

- Multă lume spune că dacă vor lipsi performanţele, va ieşi un mare scandal între dumnevoastră şi Piţurcă!
- Nu! Eu m-am certat cu foarte multă lume şi cu aproape toţi prietenii mei. Cu Piţurcă nu m-am certat niciodată, am un altfel de respect pentru el. Chiar şi atunci cînd a plecat, doar ne-am înţepat cu cîte o replică.

"Ce rezultate să avem noi în ultimii ani dacă tuturor antrenorilor pe care i-am adus le ceream să facă disciplină la echipă, dar le intra pe o ureche şi le ieşea pe cealaltă, iar la echipă era o relaxare totală?!"
Gigi Becali

"Dacă m-aş duce în vestiarul în pauză, Piţurcă n-ar reacţiona niciodată cum a făcut-o Bergodi. De fapt, am fost în vestiar şi cu Piţi antrenor, şi cu Olăroiu, iar ei n-au văzut în asta un lucru rău"
Gigi Becali

"Eu nici nu ştiam că Piţurcă a decis să dărîme gardurile din tribună! Am aflat abia azi, din ziare. Dacă a fost o măsură greşită? Nu mai vorbesc de trecut, ci doar de prezent şi viitor"
Gigi Becali

BECALI DESPRE

... Viitorul campionat
"Nu s-au mai făcut investiţii importante. O să fie o prăpastie între primele 5-6 echipe şi restul. Anul trecut erau multe sus, acum vor rămîne doar cele cu bani şi bani sînt tot mai puţini pentru fotbal"

... Cearta cu Dumitru Dragomir
"Eu nu regret nimic şi nu m-am certat cu el. Am spus că mie nu-mi convine decizia pe care a luat-o. Acum chiar nu mă interesează de el, dar nici de alţii"

... Cum îi mai merg afacerile
"Ce afaceri? Pentru mine nu este criză acum! Criză e cînd vine la uşă, îţi cere datoria şi tu nu ai să-i dai. Criza este rea pentru cei care sînt datori. Cînd nu mai ai bani, e criză. Eu nu sînt dator, am de primit vreo 70 de milioane de euro"

... Parcursul de antrenor al lui Piţurcă
"El a salvat Steaua acum 10 ani. El şi cu mine. A venit, a luat-o de pe locul 12 şi după un singur retur a dus-o pe 3, apoi anul următor a cîştigat campionatul. Apoi a salvat echipa naţională, a calificat-o la Euro, acum s-a întors să salveze Steaua pentru a doua oară. N-o să mai plece dacă a început să construiască. Nu mai lasă pe altul să se mute într-o casă făcută de el"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (32)
bltcld71
bltcld71  •  24 Iulie 2010, 15:37

Nu banii lui fac Steaua,ci Steaua face bani pentru el!

mefisto20
mefisto20  •  21 Iulie 2010, 23:55

Sper ca sa nu vorbeasca acuma una si in timpu campionatului sa faca alta Becali.. ca numa surprize face. Pt animeuri gratis de downloadat: ://mefistosanimeblog.blogspot.com

alexiulian1993
alexiulian1993  •  21 Iulie 2010, 21:37

Vrei meciurile din LIGA 1,SERIA A,BUNDESLIGA,PRIMERA DIVISION,PREMIER LEAGUE,LIGUE 1 SI MULTE ALTE CAMPIONATE GRATIS? E SIMPLU INTRI PE S P O R T-A C T U A L.T K SI AI TOT CE VREI.NECESITA INREGISTARERA.VA ASTEPTAM

Vezi toate comentariile (32)
Comentează