LIGA 1  ·  DECIZIE

Becali vrea să schimbe legea condamnaţilor cu suspendare » "Nu sînt un infractor!"

Gigi Becali a fost condamnat 3 ani cu suspendare în Dosarul Sechestrării
Gigi Becali a fost condamnat 3 ani cu suspendare în Dosarul Sechestrării

Articol de — Sambata, 23 Martie 2013, 00:00

Gigi Becali a fost ieri la vizita lunară la Tribunalul Ilfov, unde trebuie să dea cu subsemnatul după ce-a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Sechestrării.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, trebuie să meargă în fiecare lună timp de trei ani la Tribunal sau la o secţie de poliţie pentru a declara unde stă, cu ce bani îşi asigură existenţa, dar şi ce face. Acesta a fost ieri dimineaţă la Tribunalul Ilfov, unde a reacţionat după această decizie a procurorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. "Trebuie să vin aici în fiecare lună ca să demonstrez că nu sînt un infractor! Acum am venit şi cu nişte bani la mine ca să-i arăt aici, un pachet aşa, mai gros, ca să le arăt că am cu ce să trăiesc. E ruşinos să vin în fiecare lună aici, sînt totuşi un deputat al României, am fost europarlamentar....", a precizat Becali.

O dată cu intrarea în Parlamentul României, Becali mai are o idee şi vrea să propună o lege prin care parlamentarii condamnaţi la închisoare cu suspendare să fie scutiţi de vizitele la poliţie. Pînă atunci, finanţatorul Stelei a luat decizia de a nu mai vorbi la emisiunile de televiziune, fie ele sportive sau politice. În plus şi-a schimbat şi numărul de telefon, pe care nu l-a mai transmis apropiaţilor: "Acum mi-am dat seama ce înseamnă să fii liber!".

"Viaţa mea s-a schimbat după tot acest proces. Eu locuiesc în Anglia şi trebuie să vin lunar în România să semnez o hîrtie. Mi se pare o mare prostie" (Cătălin Zmărăndescu, fost bodyguard Gigi Becali)Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (35)

Dumitru Mihai  •  29 Ianuarie 2017, 19:01

Infractorul Gigi Becali, un hot care a furat statul roman.

cfrclujole  •  25 Martie 2013, 09:06

Orice, numai sa scape...:)

biid  •  24 Martie 2013, 15:18

Nu,nu sant infractori,sant CONDAMNATI,dar cu ,,staif"!!!. Condamnatii bogati sau cei cu ,,pile " ,primesc doar ,,cu suspendare". Trebuie scos din legislatie acest verdict,care este folosit ca un subrefugiu . LA PUSCARIE TOTI,,CU SUSPENDARE " !!!

Vezi toate comentariile (35 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:30 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:30 Fotbal, Reluare

Meciuri Clasice Bundesliga

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×