FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Vreau să ajungă titlul la Urziceni, mai iau şi eu nişte bani" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Patronul trupei din Ghencea le ţine pumnii ialomiţenilor în lupta pentru titlu. Motivul? Banii veniţi din calificarea în grupe i-ar permite finanţatorului Unirii, Dumitru Bucşaru, să-şi achite datoria pe care o are către Becali.

"I-am spus lui Mititelu să-şi ia gândul că o să câştige pe Ghencea pentru că nu are cum. În Ghencea e greu ca Steaua să fie învinsă de Craiova la ora asta. O echipă care primeşte trei goluri în superioritate numerică e o problemă cu ea, mental şi fizic.

M-am bucurat la pauză degeaba la meciul Craiovei. Mi-ar plăcea să câştige Urziceniul campionatul. Ca şi anul trecut, am avut o bucurie că a câştigat Urziceni, am luat o parte din bani, ca şi anul ăsta dacă ar fi. În plus, n-am nici o problemă pentru că Urziceniul nu e una din adversarele noastre", a declarat Gigi Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  11 Mai 2010, 17:44

pana la toamna ,becali e la puscarie apoi perde si staua. e cel mai prost conducator de club din ultimii 200 de ani de fotbal.

 •  11 Mai 2010, 17:24

Va atentionez stimati ziaristi de la GSP ca personajul gigi becali NU MAI ESTE patronul echipei steaua!!! El sustine ca si-a vandut actiunile !!! Numiti-l " suporter steaua!!! Nu mai mintiti cititorii, stim ca suferiti pt becali,pt steaua, ca toti de la gsp sunteti stelisti,dar fiti obiectivi !!!!!

 •  11 Mai 2010, 17:02

Domnilor de la GSP !!! Va rugam sa nu mai postati articole tampite cu Becali si poze cu "tronul sau". Este penibil de-a dreptul. Va rugam in numele Sportului, faceti un link special numai pentru Becali si cine vrea sa mearga acolo sa citeasca despre el, dar nu-l mai postati pe prima pagina ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează